Past Meetup

WattCycling meets Digital Running

Canceled

Location image of event venue

Details

Deze Meetup is een Digital Cycling-Running-Coaching special. We gaan samen op zoek naar synergie wat betreft biking en running technology. Dit met het doel om kennis en ervaring uit te wisselen en de innovatie in beide gebieden te stimuleren.

//Programma

18:30 – 19:00 Inloop

19:00 – 19:40 WattBike Test + Evaluatie – Team WattCycling

19:40 – 20:00 WattCycling vs Digital Running - Marcel van der Kuil – Team Running 20/20

20:00 – 20:20 MyPerfectCoach - Henk-Jan Zwolle - MyPerfectCoach
‘Train hard als het kan en rustig als het moet’
MyPerfectCoach is een app voor sporters en coaches. Als sporter kun je op heel eenvoudig manier je data bijhouden. Het kost niet meer dan 5 minuten per dag om een herstel meting te doen en de andere data bij te houden. Als coach heb je direct overzicht over de belastbaarheid van je team en kun je het trainingsprogramma snel aanpassen als dat nodig is. Doordat het verloop van alle parameters direct inzichtelijk is kun je als coach verbanden leggen tussen belasting en belastbaarheid die anders verborgen zouden zijn gebleven. Met MyPerfectCoach kun je je beschikbare tijd efficiënter inzetten zowel als sporter en als coach.

20:20 – 20:40 Polar Flow for Coach – Pieter Hélin - Polar
Het perfecte online hulpmiddel voor coaches en personal trainers. Polar Flow for Coach ondersteunt je bij het analyseren van de prestaties van je klant (sporter). Aan de hand van vele rapporten en statistieken kun je hun voortgang gemakkelijk volgen en hen direct begeleiding geven.

20:40 – 21:00 Afsluiting / Borrel

//Wattbike Test
De Wattbike clinic duurt 30 min. en kan door maximaal 25 mensen worden gedaan. Na de test is er een gelegenheid om te douchen en om te kleden. Daarna zullen de testresultaten worden behandeld.

//‘Pay as you Please’
Onze meetups zijn gratis. En dat blijven ze. Een financiele bijdrage leveren kan en wordt echter zeer gewaardeerd, omdat dit ons helpt om meer te doen voor onze community . Het leveren van de vrijwillige bijdrage kan tijdens de meetup.

//Sprekers

Pieter Hélin – Triatleet en Productspecialist Polar
Experienced Product Specialist with a demonstrated history of working in the consumer electronics industry. Skilled in Product Management, Account Management, Sales, Retail, and Sales Process. Strong sales professional with a Master focused in Physical education from Vrije Universiteit Brussel.
https://www.linkedin.com/in/pieter-h%C3%A9lin-643ba542/

Henk-Jan Zwolle – Ondernemer, inspaningsfysioloog, lid Team WattCycling en ex-Olympisch roeier
Als inspanningsfysioloog help ik gezonde mensen beter te presteren. Presteren in sport maar ook op het werk. Doelgericht toewerken naar een uitdagend doel is het uitgangspunt. Effectief het trainingsproces monitoren is vervolgens essentieel om het doel te halen.
https://www.linkedin.com/in/myperfectcoach/

Marcel van der Kuil – Sport & Health Tech ondernemer en lid Team Running 20/20
I help to conceive, build up and run data-driven teams, projects and organizations., in the context of Sports & Health, from the perspective of science of business. I’m an entrepreneur, self quantified and in permanent beta, but flexibly persistent. My focus lies with R&D, product development, innovation and business strategy
https://www.linkedin.com/in/marcelvanderkuil/

We denken weer een mooi programma te hebben samengesteld, zowel voor de hard-core biker als voor de runner. We hopen je graag dan weer te spreken.

Aanmelden bij voorkeur via de Running20/20 Meetup groep of [masked]

Team WattCycling - Team Running 20/20