Past Meetup

SCUGno - Enterprise Mobility Meeting - Oktober 2018

This Meetup is past

75 people went

Microsoft Norway

Lysaker Torg 45 · Bærum

How to find us

Microsoft Norway, Lysaker Torg 45

Location image of event venue

Details

DJAM is Back! - HOLD AV DAGEN! :)

David James , Partner Director of Engineering, Configuration Manager, Microsoft kommer tilbake 9 oktober til SCUG Norge for å snakke om ConfigMgr/SCCM/Intune og fremtiden til Enterprise Client Management fra Microsoft sitt standpunkt. Her vil dere få muligheten til å få svar på alle spørsmål dere måtte ha rundt produktet i nåværende drakt, samt veien videre.

Vi garanterer at denne dagen blir spennende og intersant!

I tillegg til David og hans tid vil det bli holdt et innlegg eller to fra MVP Jan Ketil Skanke og MVP Marius A. Skovli!!

Vi står for mat v/lunsjen samt vann og kaffe underveis.

Agenda
08:30 – 09:00
(30 Minutes)

Registration

--------------------

09:00 – 09:15
(15 minutes)

Welcome: Marius A. Skovli

--------------------
09:15 – 10:00
(45 Minutes)

Session 1: MVP Marius A. Skovli - The full potential of Co-management

--------------------
10:00 – 10:05
(5 minutes)

Break

--------------------

10:05 – 10:50
(45 minutes)

Session 2: MVP Jan Ketil Skanke -

--------------------

10:50 – 11:00
(10 minutes)

Break

--------------------

11:00 – 11:45
(45 minutes)

Session 3: Sponsored Session - Justin Chalfant - Patch My PC

--------------------

11:45 – 12:15
(30 minutes)

Break
– Mingling, e-mail catch-up, phone calls etc.
– Lunch begins at 11:45

--------------------

12:15 – 14:00
(105 Minutes)

Session 4: ConfigMgr w/David James

--------------------

14:00 – 14:05
(15 minutes)

Break

--------------------

1405: – 16:00
(115 Minutes)

Session 5: ConfigMgr w/David James

--------------------

16:00 – 16:30
(30 minutes)

Q/A
Meeting is over.

--------------------