addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Tamas M.

Location:

Budapest

Member since:

September 3, 2012

Van weblapod vagy webáruházad?

Van, kettő is, webáruházam még nincsen.

Milyen keretrendszert használsz? (Drupal, egyedi fejlesztés, stb..)

Leginkább WordPress, de szeretnék egy saját CMS-t készíteni egyszer. :)

Milyen kérdésekre keresed a választ ebben a csoportban?

Mondjuk arra, hogy érdemes-e saját rendszert fejleszteni, vagy maradjunk egy nagyobb közösséggel bíró CMS-nél, mondjuk a WP-nél?!

Introduction

Helló, Frontend és UI/UX fejlesztésselel foglalkozom. A HTML5+CSS3 nyelveket anyanyelvi szinten beszélem, de jó barátságban vagyok a PHP-val is. Word helyett InDesignt használok, Paint helyett pedig Photoshopot és Illustratort.


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy