addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

3FM Serious Request: een social marketing case op 16 november #smcadam @Hyves

 • Nov 16, 2011 · 5:30 PM

Graag nodigen we je uit voor de twintigste sessie van Social Media Club Amsterdam op woensdag 16 november as. We hebben Lukas Pauka (conceptmanager bij Hyves) en Jeroen Beelen (manager online marketing bij het Rode Kruis) vast weten te leggen.

Beide sprekers gaan in op het gebruik en de effecten van social media bij de Serious Request actie. Lukas Pauka spreekt over de Hyve5 Hyves-campagne van Serious Request 2010 en Jeroen Beelen gaat in op de online groei van Serious Request en de actie Leen je vrienden uit.

Het programma is als volgt:

17.30 ontvangst van de gasten
18.00 presentaties:
- Lukas Pauka over Hyve5
- Jeroen Beelen over Leen je vrienden uit
19.00 borrel
19.30 verwacht einde

Vanaf 17:30 verwachten we je en om stipt 18:00 beginnen we. Zoals gebruikelijk zullen we dialogen en discussies initiëren en faciliteren. We sluiten om 19:00 af met een borrel. Het belooft een fantastische bijeenkomst te worden met informatie, inspiratie en interactie.

Locatie
Hyves Hoofdkantoor
Frederiksplein 42
1017XN Amsterdam
Website: http://hyves.nl

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Leuk onderwerp, beide presentaties hadden inhoudelijk wel wat dieper gemogen wat mij betreft. Wat zou je bijvoorbeeld nog meer willen/kunnen doen met al die gegevens die je in december verzameld om de aandacht gedurende het gehele jaar vast te houden. (zowel voor Hyves als Rode Kruis)

  November 17, 2011

 • Gitta B.

  Gemiste kans om de casus van serious Request niet meteen daar discussieerbaar te maken ipv alleen te delen; laat de groep meedenken over adequiate oplossingen voor zaken waar @rodekruis tegenaan loopt! (Dat gaan we weliswaar nu alsnog doen, waar ik heel blij mee ben! Maar de inhoud van deze casus was voor veel socmed specialisten in de zaal niet interessant genoeg om er veel van op te steken denk ik.)

  November 17, 2011

 • Arnoud A.

  Interessante casus #sr11.

  November 17, 2011

 • Lucas H.

  Erg goed dat er veel data aanwezig was. Intressant om conversie en gegevens te zien. Jammer dat Rodekruis nog niet echt als expert kan vertellen over de case. Misschien had iemand van tamtam meer weten te vertellen over de achgtergrond van de case.

  November 17, 2011

 • Jet L.

  Helaas ben ik er niet bij, maar in gedachten wel natuurlijk... :)

  November 3, 2011

 • Tomas J.

  Drommels, pies ik toch weer naast de pot!

  November 3, 2011

 • Yana van den B.

  @Erno Dank, ik voel me vereerd! ;) @Remco Thanx voor de upgrade!

  November 3, 2011

 • Erno H.

  @Lex de mensen die er bij zijn vinden de methode goed, de mensen waarbij het telkens mis gaat vinden de methode minder. Zo werkt dat :)

  Waarom wij kiezen voor maar 50-60 deelnemers?
  Als SMC willen we graag iedere keer weer een interactieve bijeenkomst. De spreker en het publiek leren van elkaar. Echt social. Als je voor 100+ deelnemers is er minder interactie en gaan de deelnemers meer achterover zitten en luisteren naar de spreker. Dat soort evenementen zijn er al genoeg.

  November 3, 2011

 • Erno H.

  @ Yana Van harte dat je de 600ste lid bent van #SMC Amsterdam op Meetup! Mooi

  November 3, 2011

 • Remco J.

  @Yana: Ongeduldig typetje, was er net mee bezig....

  1 · November 3, 2011

 • A former member
  A former member

  @remco ik vind het een prima methode - aankondiging en dan de kracht en snelheid van social media toepassen (wie het eerst komt...) Zie ook niet hoe het anders moet zonder privilege's en zo voelt het ook nog een beetje exclusief als je bij de gegadigden zit. Dat het mij meteen de eerste keer lukte is natuurlijk beginners geluk, maar heb er zin in. :)

  1 · November 3, 2011

 • Yana van den B.

  Ah ik krijg net een congrats mailtje dat ik member no. 600 ben.. Lijkt mij wel een mooie reden om van "Waiting list" naar "Attending list" gepromoveerd te worden! ;)

  1 · November 3, 2011

 • Remco J.

  @Marcel we kondigen het ruim van tevoren aan, tweeten het in de ochtend als reminder en we sturen er een mail uit. Helaas is er nooit een perfecte methode om 600 leden tevreden te houden als er maar 60 plaatsen zijn! Maar we doen ons best.

  November 3, 2011

 • Katolina

  Ik mag er voor het eerst bij zijn! Leuk, heb er zin in.

  November 3, 2011

 • Marcel van K.

  @imagostrateeg Inderdaad. Dit systeem werkt voor geen meter. Je hebt even lunch, gaat naar toilet of bent gewoon aan het werk (dien sommigen) en hopla: melding dat je op een wachtlijst wordt gepropt. Mijn motivatie wordt per keer steeds minder om me aan te melden ivm deze flauwekul.

  November 3, 2011

 • Imagostrateeg

  Probeer al maanden om "in te loten", maar tot nu toe steeds zonder suc6:-(

  November 3, 2011

 • A former member
  A former member

  Eerste keer SMC #020 en meteen binnen ;) Benieuwd !

  November 3, 2011

 • Linda G.

  I'm in #waiting... Man, man, man... Ik hoop dat ik er toch nog bij pas!
  *Erno heel lief aankijkt*

  November 3, 2011

 • Jeroen M.

  I'm in. Leuk!

  1 · November 3, 2011

 • Erno H.

  Aangepast Fatima. Dank voor de tip.

  November 3, 2011

 • Erno H.

  Patrick vandaag 12:00u gaat de RSVP open

  November 3, 2011

63 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy