addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

SMC Amsterdam Message Board › SMC en educatie

SMC en educatie

Erno H.
ernohannink
Doetinchem, NL
Post #: 1
Na de succesvolle bijeenkomst over social media en educatie is er veel interesse in het oprichten van een SMC educatie (Nederland). Educatie is een van de peilers van http://socialmediaclu...­. Goed dat we daar nu ook aandacht aan schenken.
De presentaties van Sanne Kuyt en Wolter Mooi gaven veel interactie en inspiratie.

We zoeken nog naar een weg om dit goed te verzamelen en organiseren. Laat dit een start zijn.
Geef gerust in de reacties aan dat je interesse hebt en wilt hebben bij de organisatie van SMC Educatie.

We houden je dan op de hoogte van het vervolg.
A former member
Post #: 1
Dank jullie wel voor de mooie bijeenkomst met de inspirerende sprekers. Zoals ik al aangaf tijdens de bijeenkomst en later ook aan de bar lijkt het me heel erg leuk om betrokken te zijn bij de start en organisatie van SMC educatie Nederland. Vanuit mijn rol als HR adviseur in het VO en Social Media Manager denk ik daaraan een goede bijdrage te kunnen leveren.
Jet L.
user 11150080
Amsterdam, NL
Post #: 1
Ik vind het een heel boeiend onderwerp en weet nu nog niet hoe ik kan bijdragen, maar denk en doe graag mee. :)
A former member
Post #: 1
Ik zou het leuk vinden om namens Hyves en vanuit persoonlijke interesse, mee te denken met de groep.
Verder ken ik een aantal mensen die wellicht ook leuk zijn om uit te nodigen voor een volgende sessie.

Ik ben benieuwd!
Thijs Van de R.
user 13800134
Amsterdam, NL
Post #: 1
Goedemorgen Erno,

Wij, Thijs van de Reep & Linda Vonhof, van Social Media Wijs willen graag deel uitmaken van de SMC educatie. Hierin willen we ook zeker een trekkende rol vervullen, omdat dit een goede bijdrage kan leveren aan wat Social Media Wijs wil bereiken: Social Media Wijze kinderen die gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van social media om te leren, communiceren en profileren.

We horen graag!

Thijs & Linda
Vera N.
user 36164242
Amsterdam, NL
Post #: 1
Beste Erno,
Het was een inspirerende avond! Dank nogmaals daarvoor.
Graag hoor ik hoe jullie verder gaan. Ik heb je mijn gegevens gisteren gegeven en denk dat ik vanuit de onderwijsadviesbranche een bijdrage kan leveren. Als beleidsadviseur voor de landelijke vereniging EDventure kan ik verbinding geven aan bestaande regelingen / projecten vanuit de overheid, onderwijsorganisaties en stakeholders voor het onderwijs.

Belangrijk onderwerp wat door jullie op het juiste moment is aangesneden. Leuk!

Met hartelijke groet,
Vera Naber
A former member
Post #: 1
Dag Erno,

Als LinkedIn een rol kan spelen, dan draag ik graag mijn steentje bij. Als LinkedIn Trainer "hink" ik namelijk op twee poten. Enerzijds richt ik me vrij specifiek op een doelgroep die wat duurdere opdrachten biedt. Anderzijds zet ik mijn kennis graag in op een maatschappelijk betrokken manier. Of eigenlijk stellen die eerste opdrachten me in staat om het tweede te doen!

Groet Petra Fisher
~ http://petrafisher.co...­
~ http://twitter.com/pe...­
Sebastian P.
user 10971877
Amsterdam, NL
Post #: 1
Beste Erno,

Hartelijk dank voor de inspirerende sessie. Ik ben zelf werkzaam als social media strateeg voor Nyenrode New Business School. Ik denk graag mee over de mogelijkheden van SMC Educatie.

Groeten, Sebastian.
Muriel W.
user 13539236
Amsterdam, NL
Post #: 1
Ik denk en doe graag mee. Ik heb als zelfstandig MediaCoach genoeg ideeen denk ik. Allereerst moet wel helder worden waarin we ons onderscheiden van de vele clubs die er al zijn en zich met dit onderwerp geheel of gedeeltelijk bezighouden zoals Mijnkindonline, Kennisnet, Social mediawijs en de vele bijeenkomsten die er over dit onderwerp zijn.
Laurens T.
user 26608182
Amsterdam, NL
Post #: 1
Het was een erg inspirerende avond, nogmaals dank daarvoor!

Graag zou ik m'n steentje bij willen dragen. Door m'n didactische kennis en ervaring als docent en trainer kan ik verbinden met m'n netwerk en de didactische meerwaarde van social media kenbaar maken.

Ik vind het een geweldig initiatief!
Powered by mvnForum

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy