This Meetup is past

24 people went

Price: €10.00 /per person

Location visible to members

Details

Wat is een belofte nog waard in een wereld vol vluchtige contacten en communicatie? Vertrouwen wij bedrijven nog? Zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen? Hoe zit dat met online reviews? Hoe betrouwbaar zijn die?

Op al deze vragen ga je antwoord krijgen in deze SMC030 'Cut the Crap' sessie. We hebben twee fantastische sprekers die het concept 'vertrouwen' vanuit verschillende kanten toelichten.

Stephan Fellinger (https://www.linkedin.com/in/fellinger)

Stephan Fellinger behoort tot de best gewaardeerde "technologie, marketing & gedrag" sprekers in Nederland. Hij werd gekozen in de lijst meest inspirerende Marketeers van Nederland. Hij was de eerste Online Mediaman van het jaar in Nederland. Op RTL EditieNL is hij regelmatig te zien als internetexpert. Sinds 1995 is werkzaam op het gebied van internet. Hij adviseert directies en organisaties over het veranderende gedrag van mensen onder invloed van internet. Fellinger heeft inmiddels meer dan[masked] uur ervaring op dit gebied.

In 2014 is hij gestart met De Zaak van Vertrouwen (http://dezaakvanvertrouwen.nl), een bureau voor communicatie en reputatie in de veranderende wereld. Met De Zaak van Vertrouwen werkt hij regelmatig samen met, in dit geval relevant, Verbond voor Verzekeraars en Assurantie Magazine (AM). Dit voor oa de jaarlijkse verbondscourse voor managers en project Sherlock. Ook heeft hij in samenwerking met AM onder consumenten een groot onderzoek gedaan naar vertrouwen in verzekeraars.

Martijn Arets (https://www.linkedin.com/in/martijnarets)

Martijn Arets reist de wereld (http://www.collaborative-economy.com/nl/) over om in gesprek te gaan met de leiders en experts op gebied van platformeconomie. Martijn gelooft dat iedere organisatie de komende tien jaar direct of indirect zal worden beïnvloed door online platformen als Airbnb, Kickstarter, Wikipedia en Uber. De afgelopen 3 jaar sprak hij in 12 landen met 300 deskundigen, hierdoor ontwikkelde hij een unieke kijk op de ontwikkeling die nu gaande is en de impact daarvan op bestaande organisaties.

De presentaties van Martijn Arets zijn echte eye-openers. Zijn visie op gebied innovatie en personal branding en de manier waarop Martijn de ‘oude economie’ en nieuwe ontwikkelingen samenbrengt maakt hem uniek binnen zijn vakgebied.

Ook verloten we twee boeken "Handboek Social Marketing & Business (https://www.managementboek.nl/boek/9789059409194/handboek-social-marketing-business-patrick-petersen)" door Patrick Petersen (@onlinemarketeer (http://twitter.com/onlinemarketeer)) tijdens deze sessie!!

We zien jullie de achtentwintigste, dank je wel en tot dan!

Robert-Jan, Mischa, Angelique, Jeroen & Berber #smc030

Volg SMC030 ook via:
smc030.nl (http://smc030.nl/)
Twitter (http://twitter.com/smc030)
Facebook (http://facebook.com/smc030)
LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/social-media-club-utrecht-smc030?trk=mini-profile)
Instagram (http://instagram.com/smc030)