SMC030 #cutthecrap: Justice4All

This is a past event

42 people went

Price: €10.00

De Rechtbank

Korte Nieuwstraat 14 · Utrecht

How to find us

De Rechtbank ligt midden in het centrum van Utrecht op 100 meter van de Domtoren. Vanaf Centraal Station Utrecht wandel je in 10 minuten naar De Rechtbank. Auto: parkeren in de Springweg garage aan de Strosteeg 83.

Location image of event venue

Details

Justice4All, een mooi begrip, maar is het wel zo? Kan het?

Tijdens deze bomvolle supersessie gaan we de wereld van opsporing, cyberpesten, twitterende wijkagenten, terrorisme en buurtpreventie onderzoeken.

Als locatie hebben we voor deze sessie heel toepasselijk 'De Rechtbank' in Utrecht. Onze sessie vindt zelfs plaats in de historische raadzaal! Je wordt ontvangen in de brasserie van De Rechtbank.

LET OP: vanwege het volle programma starten we stipt om 19:00 uur!!!!!

Bevestigde sprekers:

Roelof Muis (https://www.linkedin.com/in/roelof-muis-83528251)

Roelof is expert in 'OSINT' - Open Source INTelligence en lid van de adviesraad in 'The Emergent project'. Met andere woorden, opsporing en profilering op basis van openbare bronnen, waar social media een belangrijke van is

Emile Vermeulen (https://www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten/03/emile-vermeulen.html?sid=7e97949a-8e91-4148-8d37-1c03a2f441b6) \ @Wijkagenthoreca (https://twitter.com/Wijkagenthoreca)

Emile is politie-agent in het team Horeca van het wijkteam Binnenstand van Utrecht. Hij zet twitter regelmatig in tijdens zijn diensten en daarbuiten. Van hem horen we wat hij hiermee bereikt en wat het hem oplevert.

Yves Verschueren (https://www.linkedin.com/in/yvesverschueren) \ @1YV (https://twitter.com/1YV)

Yves is mede-oprichter van de app 'Veiligebuurt'. Een app met als enige doel: buurtpreventie. Waar op dit moment WhatsApp vaak wordt ingezet voor buurtpreventie is deze app voorzien van veel functionaliteiten die de tekortkoming van WhatsApp voor het doel buurtpreventie compenseren. Automatische buurtselectie, escalatie naar politie, meldingen doen etc.

RSVP

Aanmelden kan nú, er zijn altijd ca 60 plaatsen beschikbaar, soms zetten we bij. Je kunt je aanmelden door je RSVP bij deze Meetup om te zetten naar "Yes"!

Neem gerust iemand mee!

Is er geen plek meer... Meld je dan aan voor de wachtlijst. Je ontvangt dan automatisch een bericht als er een plekje voor jou vrij is gekomen.

PARTNERS, SPONSOREN, CONTENTMAKERS

SMC030 | Social Media Club Utrecht is het maandelijkse event over alles wat digital en online aangaat met een knipoog naar social, dat mede mogelijk wordt gemaakt door OBI4wan, 42Bis, SocialMedia.nl, Puur Evenementen

Wil jij een keer bloggen of de foto’s maken of zelfs sponsoren? Geef dit aan via een van de online kanalen.

We werken altijd aan de beste volgende sessies, jij maakt ‘m geweldig. Tot dan, tot #smc030 (https://twitter.com/search?f=tweets&vertical=default&q=smc030&src=typd)!

Robert-Jan, Mischa, Angelique, Jeroen & Berber #smc030

Volg SMC030 ook via:
smc030.nl (http://smc030.nl/)
Twitter (http://twitter.com/smc030)
Facebook (http://facebook.com/smc030)
LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/social-media-club-utrecht-smc030?trk=mini-profile)
Instagram (http://instagram.com/smc030)