Past Meetup

SMC030 #cutthecrap: ROI ROI ROI

This Meetup is past

37 people went

Price: €10.00 /per person
Location image of event venue

Details

Woensdag 25/05 'ROI ROI ROI'
Wilco Verdoold, Edwin Vlems, Jacob van Lier
locatie: De Grote Werf, Oudegracht 201 - Utrecht volgt, vanaf 1900 uur

Plak de vierde sessie van SMC030 maar alvast in je agenda, eigenlijk; zorg dat jij er bij bent op woensdag 25 mei!

Deze sessie belooft 'waar voor je geld' daar we deze sessie ROI | 'Return on Investement' gaan behandelen.

Social media en content het lijkt vaak zo eenvoudig en voor sommigen zelfs een strijd. Met alle tijd, geld en handen die je er in stopt, moet het zich nog maar bewijzen en terugbetalen, graag meer dan dat... Spreek individuen en bedrijven die er echt mee onderweg zijn en zelfs de experts, dan kan je daar nog een aardig potje over breken. Wat is ROI nu?

Deze avond zullen een drietal sprekers, auteurs en echte doeners je meenemen en je laten zien hoe ROI wel en niet werkt aan de hand van theorie, modellen, ervaringen en werkelijke cases. Praktisch en toepasbaar, grijp dus je kans om er bij te zijn en direct jouw ROI te behalen (:

Graag nodigen we je uit om op woensdag 25 mei vanaf 1900 uur de sessie ROI ROI ROI bij te wonen.

Wie zijn die drie sprekers dan zul je je afvragen. Allereerst Wilco Verdoold (Budeco) bespreekt het social media businessmodel en ROI niet alleen effectief en lucratief, maar juist makkelijker en leuker. Edwin Vlems is de tweede spreker, in zijn verhaal over social media en inboundmarketing: cases, cases, cases en een bekentenis... Ook komt Jacob van Lier vertellen over zijn ervaringen en feiten, en succes als contentmarketeer bij VGZ

Wilco Verdoold | @wverdoold (https://twitter.com/wverdoold)

Wilco is intensief betrokken bij zowel strategie als realisatie van verschillende online en social media concepten. Hij richt zich primair op het vertalen van (online) mogelijkheden naar succesvolle business. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring met innoveren en professionaliseren van organisaties en een gedegen achtergrond in alle online aspecten van business development.Daarnaast adviseert en traint hij diverse directies en teams o.a. over het effectief inzetten van social media en verzorgt hij (gast)college’s over onderwerpen als: (online) marketing, innovatie, creativiteit en business modellen. Zijn klantenkring is zeer divers, van grote multinationals en goede doelen tot een breed palet aan MKB-bedrijven en ZZP-ers. December 2015 verscheen zijn boek “Zakelijke doelen realiseren met Social Media”.

Van lukraak naar doelgericht- De meeste organisaties doen maar wat als het gaat om social media. Wilco Verdoold introduceert tijdens zijn presentatie het social media business model, waarmee je social media niet alleen effectiever en lucratiever kunt inzetten, maar ook het succesvol uitvoeren van de verschillende social media activiteiten makkelijker en leuker maakt. De sessie is niet alleen interessant voor ondernemers en (online) marketeers, maar ook voor interne en externe adviseurs. Wetenschappelijk onderbouwd, maar ook praktisch en makkelijke toepasbaar. BTW deze sessie is zeker de investering waard als je (nog) geen interesse hebt in ROI!

Edwin Vlems | @evlems (https://twitter.com/EVlems)

Edwin is Marketing Manager van metaalgroothandel MCB en helpt B2B-bedrijven met inbound marketing: het online plaatsen van de kennis van het bedrijf en de medewerkers, als magneet voor klanten. Hij spreekt en schrijft over Inbound Marketing, Content Marketing en Social Media. Onder andere op zijn website (https://edwinvlems.com/).

Edwin laat enkele cases zien van bedrijven die content niet alleen inzetten om de markt naar zich toe te trekken, maar die ook willen bewijzen dat het werkt. Hij vertelt ook over zijn eigen case (MCB), en doet daarbij een bekentenis...

Edwin komt niet alleen, hij heeft de contentmarketeer Jacob van Lier meegenomen.

Jacob van Lier

Jacob werkt bij Coöperatie VGZ en deed daar succesvol de marktbewerking zakelijk dmv contentmarketing. Inmiddels is Jacob de aanjager van een VGZ-brede contentstrategie. Jacob deelt graag zijn kennis en ervaring met jou.

Graag vertelt hij op basis van ervaringen en vooral feiten hoe bij VGZ op de zakelijke markt, dus b-to-b, de mediamix is geoptimaliseerd. En vooral hoe LinkedIn hierbij het beste middel bleek te zijn. Maar hierbij is wel een specifieke aanpak vereist, waarvan Jacob de bijzonderheden aan je toelicht. Kortom, interesse in de ideale middelenmix voor b-to-b? Deze casus helpt je zeker op weg!

Een geweldige kans om meer te weten te komen over ROI, deze sprekers en elkaar te treffen, te luisteren en zeker deel te nemen, we zien je graag woensdag 25 mei, dus waar wacht je nog op, meld je aan en we zien elkaar dan!

Doe mee aan de 'buzz', deel dit evenement en laat weten dat jij er bij bent! #smc030

Weet je nog iemand die geinteresseerd is in deze sessie, RSVP tot wel +2!

We zien jullie de 25e, dank je wel en tot dan!

Robert-Jan, Mischa, Angelique, Jeroen & Berber #smc030

Volg SMC030 ook via:
smc030.nl (http://smc030.nl/)
Twitter (http://twitter.com/smc030)
Facebook (http://facebook.com/smc030)
LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/social-media-club-utrecht-smc030?trk=mini-profile)
Instagram (http://instagram.com/smc030)