This Meetup is past

29 people went

Price: €10.00 /per person
Location image of event venue

Details

Woensdag 13/04 'APPRIL'
‘SMC030 MEETS MOBILE CAFE MEETS APPRIL FESTIVAL’
Internet of Things: Frank Meeuwsen, Ben Zartoc, Mobile Cafe
Vechtclub XL (https://www.google.nl/maps/place/Vechtclub+XL/@52.0756886,5.1070954,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xf753e28af8386b91?sa=X&ved=0ahUKEwj3_byMm9zLAhWpd5oKHVb2AXIQ_BIIbjAN), vanaf 1900 uur

Kort op de sessie van maart nu eindelijk de 'Appril' sessie, de derde sessie.... There's an app for that!

We zijn trots dat SMC030, One Shoe (http://oneshoe.nl/) en Appril Festival (http://apprilfestival.com/) de handen in een hebben geslagen en op 13 april een sessie zullen verzorgen over ´Internet of Things | IoT’.

Ook dit jaar is het weer tijd voor het Appril Festival. Het is de vijfde editie, een jubileum editie van het grootste evenement op het gebied van ´apps´ Het festival Strijkt weer neer in Utrecht, sterker nog het hele event zal dit jaar in Utrecht plaatsvinden voor een hele week, van maandag 11 tot en met vrijdag 15 april. In de jaarbeurs en op locaties daarbuiten.

Nederlandse successen op het gebied van digital toepassingen, mobile apps en webapplicaties staan in de spotlight en het festival brengt tech professionnals, marketeers, devellopers, designers, vooruitstrevende ondernemers en fans uit heel Nederland samen. Er is een hoop aan activiteiten: keynotes, pitches, inspiratie, kennis delen, netwerken, samenwerken en borrels.

En dus deze meetup: ‘SMC030 MEETS MOBILE CAFE MEETS APPRIL FESTIVAL’

Tegenwoordig is bijna alles en iedereen connected, digitaal verbonden. Mensen, apps, devices en voorwerpen. Informatie wordt uitgewisseld, er wordt samen gewerkt... informatie, communicatie, localisatie, activatie...

We hebben geen idee hoe we connected zijn en wat er nog meer nodig en mogelijk is, ben jij je bewust, wat doe je met IoT, hoe en waarom...?

´Get connected´ met Frank Meeuwsen en Ben Zátrok, zij zullen deze avond vertellen over IoT, e-health, apps, communities, strategieen, oplossingen en nog veel meer ´things´.

Frank Meeuwsen | @frankmeeuwsen (https://twitter.com/frankmeeuwsen)

Frank is Community Architect bij Triggi (http://triggi.com), de mobiele app die je smart devices in huis slimmer met elkaar laat samenwerken. Hij is verantwoordelijk voor de gebruikerscommunity en social strategie. Frank werkte eerder bij T-Mobile, TMG en KPN op de content- en social strategie. Tevens is hij één van de oprichters van Lifehacking.nl (http://lifehacking.nl/) en schreef hij over de Nederlandse webloggeschiedenis in het boek Bloghelden.

Triggi is een nieuwe mobiele app om slimme apparaten nog slimmer met elkaar te laten samenwerken. De stem van de community is enorm belangrijk, maar hoe ga je hier mee aan de slag als je nog geen community hebt? Frank vertelt welke stappen ze zetten, waarom ze dat doen en vooral wat je beter niet kunt doen.

Ben Zátrok | @bzatrok (https://twitter.com/bzatrok)

Ben Zátrok is een mobile consultant en e-health / Internet of Things evangelist. Ben assisteert bedrijven, multinationals en instellingen in het formuleren van de juiste mobiele strategie en adviseert over de uitvoering en interfaces met back office oplossingen. Bence studeerde in Denemarken en de Verenigde Staten en werkte daarna als consultant in Hongarije voor een medische applicatie bedrijf waar hij medische applicaties koppelde aan medical health devices.

Een geweldig gelegenheid om de sprekers en elkaar te treffen, je onder te dompelen in Apps en IoT en natuurlijk borrels en bites (:

Meet Appril,
meet Mobile Cafe,
meet SMC030,
let's Meet UP!

We treffen je graag op het Appril Festival en natuurlijk op 13 april bij Vechtclub XL (http://www.vechtclubxl.nl/) in 'Mobile Cafe', weer een toffe sessie, dit wordt een app-soluut gave week!

Doe mee aan de 'buzz', deel dit evenement en laat weten dat jij er bij bent! #smc030 #mobilecafe #appril

We zien jullie de dertiende, dank je wel en tot dan!

Robert-Jan, Mischa, Angelique, Jeroen & Berber #smc030

Volg SMC030 ook via:
smc030.nl (http://smc030.nl/)
Twitter (http://twitter.com/smc030)
Facebook (http://facebook.com/smc030)
LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/social-media-club-utrecht-smc030?trk=mini-profile)
Instagram (http://instagram.com/smc030)