addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

Wendy M.

Location:

Utrecht

Member since:

February 20, 2014

Waarom wil jij graag SMC030 Member zijn?

Bij de eerste meetup was ik aanwezig, daarna een lange tijd niet. Te druk met werk en social life zal ik maar zeggen. Op dit moment reis ik een half jaar door Midden- en Zuid Amerika. Als ik terug ben zal ik weer aan het werk moeten. Ik heb nog geen idee hoe of wat, maar dat dit in het online vakgebied zal zijn is 100% zeker. Graag maak ik dan weer deel uit van dit netwerk van gelijkgestemden.

Wat heb jij SMC030 en de andere Members te bieden?

Mijn kennis en ervaring als projectmanager binnen de reclame- en online branche, online marketeer binnen de boekenbranche en mijn netwerk dat ik de afgelopen jaren heb weten op te bouwen.

Leuk dat je Member wordt van SMC030, zien we je iedere vierde woensdag van de maand bij een sessie? Tot dan!

No answer yet

Introduction

Geïnspireerd, gepassioneerd en enthousiast over en door online everything.


No Photo

Interests

  • Not yet added

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy