Next Meetup

Cryptocurrencies, Blockchain en The Machine Economy
Ondanks de anti-blockchain clickbait verhalen van de laatste tijd blijft de potentie van blockchain, Bitcoin en cryptotokens springlevend. The machine economy, cryptocurrencies, smart contracts en decentralisatie door blockchain technologie zijn thema’s die zich steeds meer bewegen naar praktische toepassingen. We hebben SERIEUS de beste sprekers uit heel Nederland op deze topics voor jullie gestrikt. De eerste spreker is Krijn Soeteman: hij schetst ons een overzicht van de meest relevante cryptovaluta van dit moment en de toekomst. Ethereum, EOS, Monero, Vechain of Litecoin? Welke projecten zijn serieus? Hoe werken ze dan? Waarom is dit belangrijk of onderscheidend? Of juist niet? Wil je weten welke cryptotokens over 10 jaar nog relevant zijn: kom dan 29 oktober! Tweede spreker is Jan-Peter Doomerink: hij komt vertellen over The Machine Economy! Jan-Peter werkt als sr. Business Developer bij Enexis. De synergetische ontwikkeling van Internet of Things, kunstmatige intelligentie en Bitcoin Blockchain technologie heet ‘The Machine Economy’. Een economie waar algoritmes beslissingen nemen op basis van sensortechnologie. Waar fysieke objecten klant en verkoper kunnen zijn. In zo’n bedrijf zijn de algoritmes zo slim dat ze bijvoorbeeld transacties doen, bedrijfsprocessen beoordelen, overeenkomsten beëindigen, de voorraad aanvullen en zelfstandig andere beslissingen nemen. Ze communiceren tevens makkelijk met interne en externe computersystemen en stakeholders zonder menselijke interventie. Niet te missen deze editie!! Wil je een kijkje in de toekomst? Dan moet er de 29e bij zijn. Niet komen = spijt krijgen later.

MartiniPlaza

Leonard Springerlaan 2 · Groningen

  Past Meetups (57)

  What we're about

  SMC050 is een initiatief om professionals, bedrijven en experts op het gebied van technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar te brengen. 1x in de 6 weken een avond met twee lezingen @Martiniplaza.

  Met onderwerpen als Augmented Reality, Chatbots, Blockchain, Internet Of Everything, Virtual Reality, Singularity, Exponential technologies, Drones, Virtual Assistants, Bitcoins, Privacy, Deep Learning, Artificial Intelligence, Cryptocurrencies, Conversational interfaces, Smart Cities, Smart farming, Startups, Wearables, Robotica en andere technologische trends.

  =Tomorrow's Trends Today=

  SMC050 is tevens een netwerk voor bedrijven, ondernemers en ondernemende mensen in de regio Groningen. Wij zijn echter geen business-netwerkborrel club.

  Middels deze pagina meld je je aan voor de COMMUNITY van de SMC050. Je moet je dan zelf nog aanmelden voor het aankomende EVENEMENT van de SMC050 avond. Dat kan via de RSVP knop bij het evenement.

  (NB: Mensen die zich wel aanmelden en zonder afmelding wegblijven zijn de volgende editie niet welkom, helaas.)

  Heb je belangstelling voor bovengenoemde onderwerpen en is voor jou Groningen niet het einde van de wereld? Dan is een inschrijving voor deze groep zeker de moeite waard. Vragen? info@jarnoduursma.nl

  Members (3,677)

  Photos (67)