What we're about

SMC050 is een initiatief om professionals, bedrijven en experts op het gebied van technologische trends en digitale innovatie in de regio bij elkaar te brengen. 1x in de 6 weken een avond met twee lezingen @Martiniplaza.

Met onderwerpen als Augmented Reality, Chatbots, Blockchain, Internet Of Everything, Virtual Reality, Singularity, Exponential technologies, Drones, Virtual Assistants, Bitcoins, Privacy, Deep Learning, Artificial Intelligence, Cryptocurrencies, Conversational interfaces, Smart Cities, Smart farming, Startups, Wearables, Robotica en andere technologische trends.

=Tomorrow's Trends Today=

SMC050 is tevens een netwerk voor bedrijven, ondernemers en ondernemende mensen in de regio Groningen. Wij zijn echter geen business-netwerkborrel club.

Middels deze pagina meld je je aan voor de COMMUNITY van de SMC050. Je moet je dan zelf nog aanmelden voor het aankomende EVENEMENT van de SMC050 avond. Dat kan via de RSVP knop bij het evenement.

(NB: Mensen die zich wel aanmelden en zonder afmelding wegblijven zijn de volgende editie niet welkom, helaas.)

Heb je belangstelling voor bovengenoemde onderwerpen en is voor jou Groningen niet het einde van de wereld? Dan is een inschrijving voor deze groep zeker de moeite waard. Vragen? info@jarnoduursma.nl

Past events (60)

De allerrrrlaatste SMC050!

MartiniPlaza

€10.00
Humanification - Go digital, Stay human

MartiniPlaza

€10.00
Cryptocurrencies, Blockchain en The Machine Economy
The impact of Quantum Computing.

MartiniPlaza

€10.00

Photos (71)