Past Meetup

Social Media Club Groningen #8

This Meetup is past

85 people went

Location image of event venue

Details

"Social Media, Arbeidsmarkt & Personeel"

Social media heeft de afgelopen jaren een enorme invloed op HRM en op de manier waarop werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden. Voor dit thema heeft Social Media Club Groningen twee uitmuntende sprekers op dit vakgebied weten te strikken. De editie vindt plaats op maandag 17 september 2012 van 19.30 uur tot 22.00 uur bij Hampshire Plaza Hotel in Groningen.

Werk vinden met social media

Spreker Aaltje Vincent is auteur van een aantal zeer succesvolle boeken, waaronder ‘Werk vinden met social media‘, ‘Jobmarketing’ en ‘Solliciteren via LinkedIn’. Zij vertelt over hoe je social media inzet om nieuw werk te vinden. Een interessante lezing voor iedereen met carrière-plannen.

Het beste personeel vinden met social media

Spreker Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2, Refer2, Recruiter University en auteur van ‘Recruitment via LinkedIn’. Winnaar van ‘Best social Recruiter 2009’ en medeauteur van ‘solliciteren via LinkedIn’. Hij vertelt alles over online recruitment, oftewel: hoe vind ik het beste personeel via internet en social media? Een actueel onderwerp voor mensen werkzaam op loopbaan- en HRM gebied en arbeidsmarktcommunicatie.

Aanmelden

Geïnteresseerd om bij de avonden van SMC050 aanwezig te zijn? Je kunt je aanmelden voor de community van de SMC050. Je krijgt een email op het moment dat de inschrijving voor de avond opengesteld wordt. Voor deze editie is dat op 3 september om 13.00 uur. Gezien de grote belangstelling is het raadzaam om deze datum in jouw agenda te zetten zodat je verzekerd bent van een plaats. De vorige editie was binnen drie uur vol geboekt. Er is capaciteit voor 80 mensen in de zaal.

Kosten

De Social Media Club Groningen werkt volgens het principe van waardebepaling achteraf. Dat betekent dat bezoekers achteraf zelf bepalen hoeveel euro’s ze willen geven aan de SMC050. De gangbare waardering is tien euro.

Social Media Club Groningen

Social Media Club Groningen (SMC050) is een initiatief om bedrijven, experts en nieuwkomers op het gebied van social media in de regio bij elkaar te brengen. Doel van de Social Media Club is om kennis uit te wisselen over social media en om te leren over ‘best-practices’ en de nieuwste ontwikkelingen. Het is tevens een netwerk voor bedrijven, ondernemers en ondernemende mensen in de regio Groningen.