addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Ipe van der D.

Location:

Groningen

Member since:

January 22, 2014

Beschrijf in het kort je relatie met social media, technologische trends en digitale innovatie.

Natuurlijk blijf ik graag op de hoogte van nieuwe trends in het vakgebied Communicatie. Ik wil niet achter elke nieuwe ontwikkeling aan rennen, maar onderscheiden wat belangrijk, effectief en toekomstgericht is en wat losse flodders zijn. Innovatie past tegenwoordig meestal goed bij MVO en maakt de wereld leefbaarder. Ik ben geen techneut, maar verwonder mij graag over de vele mogelijkheden die ontstaan en profiteer graag van de voordelen van vooruitgang. En dat terwijl ik erg geniet van kunst en muzikale schoonheid uit het verleden, zoals antiek en klassieke muziek. Dat bijt elkaar dus niet. :-)

Introduction

Leraar Basisonderwijs die leerlingen wil voorbereiden op de toekomst. Daarnaast ruime ervaring in het communicatievak en wil dit graag bijhouden.


Member of

Interests

Our Sponsors

 • MartiniPlaza

  Een geweldige locatie, goeie faciliteiten en gastheer van SMC050.

 • Radyus

  Online advertisement & Social Media advertisement. Uit 050.

 • NOM

  De NOM investeert in de ontwikkeling van Noord-Nederland.

 • Junction

  Creativity. Media. Technology.

 • Pro-Time Broadcasting & Content

  Pro-Time Broadcasting & Content

 • Gemeente Groningen

  "Verbinding maken tussen scale-ups, Founded in Groningen en SMC050"

 • iWink

  Full service internetbedrijf uit Groningen.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy