addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Gert B.

Location:

Veendam
Hometown: Veendam

Member since:

December 2, 2011

Networks

Beschrijf in het kort je relatie met nieuwe technologie.

Social Media is een belangrijk onderdeel van mijn dagelijkse leven. Persoonlijk en voor mijn werk ben ik er constant mee bezig. Ik probeer op de hoogte te blijven van trends, in te spelen op ontwikkelingen en wil vooral veel experimenteren. Social Media fascineren me, omdat het constant om mensen gaat. De psychologie van de communicatie. Wat doen we waarom en hoe?

Introduction

Gert Brouwer is een ervaren internet-, marketing- en communicatie strateeg met focus op de Duitse markt. Dankzij een succesvolle carrière als journalist, ondernemer en internetmarketeer een zakelijke spindoctor met een groot interessant netwerk.

What Gert B. is saying about this Meetup Group

Goed georganiseerde social media avond. Complimenten aan de initiatoren. Uitstekend initiatief. Leerzame presentaties. En mooie gelegenheid om meer vakgenoten te leren kennen. Ga zo door.


Our Sponsors

 • MartiniPlaza

  Een geweldige locatie, goeie faciliteiten en gastheer van SMC050.

 • Radyus

  Online advertisement & Social Media advertisement. Uit 050.

 • NOM

  De NOM investeert in de ontwikkeling van Noord-Nederland.

 • Junction

  Creativity. Media. Technology.

 • Pro-Time Broadcasting & Content

  Pro-Time Broadcasting & Content

 • Gemeente Groningen

  "Verbinding maken tussen scale-ups, Founded in Groningen en SMC050"

 • iWink

  Full service internetbedrijf uit Groningen.

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy