addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Nicole S.

Location:

Groningen

Member since:

April 16, 2012

Networks

Beschrijf in het kort je relatie met social media, technologische trends en digitale innovatie.

Ik ben in brede zin geïnteresseerd in online marketing en e-commerce. Social media, technologische trends en digitale innovatie horen daar voor mij ook bij. Zowel zakelijk als privé maak ik gebruik van social media en volg de trends en ontwikkelingen. Ik vind het nuttig en leuk met anderen ervaring en ideeën uit te wisselen.

Introduction

Online strateeg bij (en eigenaar van) 7winkels. Ik help ondernemers op het gebied van online media, marketing en retail. Daarnaast zet ik een aantal webwinkels op, als proeftuinen, zodat ik mijn klanten nog beter van dienst kan zijn.


Our Sponsors

 • MartiniPlaza

  Een geweldige locatie, goeie faciliteiten en gastheer van SMC050.

 • Radyus

  Online advertisement & Social Media advertisement. Uit 050.

 • NOM

  De NOM investeert in de ontwikkeling van Noord-Nederland.

 • Junction

  Creativity. Media. Technology.

 • Pro-Time Broadcasting & Content

  Pro-Time Broadcasting & Content

 • Gemeente Groningen

  "Verbinding maken tussen scale-ups, Founded in Groningen en SMC050"

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy