addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

SMC050 Message Board Social Media Club Groningen Discussion Forum › Maandag gaat het gebeuren!

Maandag gaat het gebeuren!

This message board is read-only.

Jarno D.
JarnoDuursma
Group Organizer
Groningen, NL
Hallo SMC050 leden,
Aanstaande maandag is het weer tijd voor een nieuwe editie van SMC050. Tijdens deze avond zullen de social media profs Polle de Maagt en Hans Maltha je helemaal bijpraten over de laatste stand van zaken met betrekking tot Facebook en het organiseren & meten van je social media activiteiten. Meer weten? Neem dan even een kijkje op de SMC050 site. En omdat de wachtlijst is losgelaten is er dus nog plaats!!

Hapje eten
Voorafgaand aan de avond kun je bij Hamsphire Hotel Groningen gezellig met de sprekers en andere SMC050-leden een hapje mee-eten in het restaurant. Je kunt je hiervoor tot maandag 12:00 uur opgeven via Fikket.
Tip: print je bevestiging uit en betaal contant en vooraf bij één van de SMC050-initiatiefnemers. (e.15). We eten om 18:00! Na die tijd aanschuiven is helaas niet mogelijk, dus zorg dat je op tijd bent. Aanmelden=betalen, dus ook als je toch niet komt.
Koffie
Onze sponsor AOG School of Management maakt het mogelijk om van te voren een kopje koffie te drinken zodat we alert de presentaties ingaan. Wij staan om 19:00 uur klaar met onze aanwezigheid lijst. Kom even bij ons langs om je aan te melden. Dan krijg je ook nog een muntje voor een drankje ná de presentaties.
AOG
SMC050 is erg blij met de sponsoring van AOG School of Management. AOG School of Management biedt managers en professionals de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen op strategisch niveau. Dit doen ze in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen. Ze hebben een aantal opleidingen, zoals klantstrateeg en digitaal leiderschap die erg aansluiten bij de materie waar we bij SMC050 vaak over spreken.


Waardebepaling achteraf
SMC050 werkt met waardering achteraf. Dat betekent dat je zelf achteraf je waarde in geld mag doneren. Wij hebben geen winstoogmerk, maar vinden het wel fijn als we uit de kosten zijn. Dankzij deze waarderingen en onze sponsoren kunnen wij uitmuntende sprekers naar Groningen halen die ons op de hoogte houden van wat er speelt in de social media wereld. Ons motto is dan ook: “If you get it, share it”. Wij vinden E.10,- euro een normaal bedrag voor een leuke en inspirerende avond. Wij gaan er vanuit dat jij dat ook vindt.
Livestream
Kun je helaas niet fysiek aanwezig zijn in Hampshire maandag? Geen probleem! Dankzij het Dagblad van het NoordenCoolshots en Smartcamels zenden we met HD kwaliteit alles live uit via Livestream en onze website: http://www.socialmedi...­
Afmelden
Sta je aangemeld, maar kun je niet komen? Meld je dan even af via Meetup. Dat kan tot 14.00 uur. Hoe je dit kunt doen wordt heel mooi uitgelegd in onze videocast “Hoe meld ik mij af”.  [http://www.socialmediaclubgroningen.nl/praktische-informatie/hoe-meld-ik-me-aan/­]. Alvast 1 tip: laat geen comment achter met de reden van je afwezigheid, dat veroorzaakt Spam via e-mail.
Het filmpje staat onder “Hoe meld ik mij aan”. Ook handig trouwens voor de volgende editie voor degene die daar vragen over heeft.
Fijn dat je even de tijd nam om deze mail te lezen! We zien je graag maandag.

Met vriendelijke groet,
Brenda van de Wal
Jarno Duursma
Margreet Hemmen
Martine Hamminga
Pieter Woudstra
Powered by mvnForum

Our Sponsors

 • MartiniPlaza

  Een geweldige locatie, goeie faciliteiten en gastheer van SMC050.

 • Radyus

  Online advertisement & Social Media advertisement. Uit 050.

 • NOM

  De NOM investeert in de ontwikkeling van Noord-Nederland.

 • Junction

  Creativity. Media. Technology.

 • Pro-Time Broadcasting & Content

  Pro-Time Broadcasting & Content

 • Gemeente Groningen

  "Verbinding maken tussen scale-ups, Founded in Groningen en SMC050"

 • iWink

  Full service internetbedrijf uit Groningen.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy