addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Suomenkielinen Sahaja Yoga -meditaatiokurssi maanantaisin klo 18

 • Kamppi Sahaja Yoga center

  Salomonkatu 19, inner courtyard, Helsinki (map)

  60.168381 24.928040

 • Pääset sisäpihalle portista, joka on intialaisen ravintolan oikealla puolella. Portin jälkeen kävele eteenpäin ja käänny ensimmäisestä risteyksestä vasemmalle. Jatka suoraan eteenpäin sisäpihan poikki, kunnes saavut Sahaja Yoga -keskuksen ovelle.
 • Tervetuloa suomenkieliseen Sahaja Yoga -meditaatioryhmään maanantaisin klo 18!

  Sahaja tarkoittaa spontaania, helppoa, sisäsyntyistä. Sahaja Joogan meditaatiotekniikan kehittäneen Shri Mataji Nirmala Devin mukaan jokaisen ihmisen sisällä on välineet itseoivalluksen ja meditaation, ihanteellisen tasapainon ja kasvun tilan, saavuttamiseen. Monissa kulttuureissa on tiedetty kundalinista, äidillisestä voimasta, jota on luonnehdittu palaseksi jumaluutta jokaisessa ihmisessä.

  Itseoivalluksessa kundalini herää uinuvasta tilastaan ja nousee ristiluusta selkärankaa pitkin päälaelle. Kundalinin nousu ilmenee ajatusten hiljentymisenä ja sisäisenä rauhana, ja se voi tuntua myös viileänä tuulena päälaella ja käsissä. Noustessaan kundalini ottaa käyttöön hienorakenteessamme olevan keskikanavan, joka on nykyhetken ja läsnäolon tila. Meditaation tuoman hiljaisuuden aikana kundalini tasapainottaa ihmistä niin fyysisellä, psyykkisellä kuin henkiselläkin tasolla.

  Sahaja Joogan meditaatiomenetelmä on lempeä ja helppo, ja se vaatii harjoittajaltaan oikeastaan vain halun tutustua itseensä sekä lyhyen ajan meditaatiolle kerran, pari päivässä. Sahaja Jooga -meditaatiokurssit ovat aina ilmaisia. Jokainen voi edetä omaan tahtiinsa ilman sitoumuksia kurssimaksuihin tai mihinkään muuhun kuin omaan haluunsa itsetutkimukseen.

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

1 going

 • Maarit
  Event Host

  Meditation has been my daily practice for many years, especially Sahaja Yoga meditation. It... more

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy