addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Mötet på onsdag.

From: Jörgen L.
Sent on: Monday, May 7, 2012 5:01 PM

Hej alla,

Vi har ett trevligt problem som vi inte haft förut, nämligen att vi är så många att vi knappt får plats där vi ska ha mötet. Vi är i skrivande stund 31 anmälda. När jag frågade Niklas nyss om hur många vi kan vara svarade han ca 20... :)

Så, jag har för första gången satt en max-gräns på 25 och dessutom vill jag som vanligt att du av-anmäler dig om du vet med dig att du inte kan komma. Alla som just nu är anmälda får komma men om/när återbud kommer in kommer inte fler få plats förrän antalet är under 25.

Vi ses på onsdag,

/Jörgen

 

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy