This Meetup is past

36 people went

Location image of event venue

Details

Előadónk Papp Krisztián.

Hallottál már a tervezési mintákról? Talán már utána is jártál, hogy pontosan mik azok? Esetleg tudod azt is, hogy hol lehet őket használni?

Ha a válaszod nem, akkor se csüggedj, mert most minden ezzel kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz.

Meetupunkban példákat mutatunk különböző keretrendszerek forráskódjából, mely során Te is megértheted, vajon hol és mikor van létjogosultsága az egyes mintáknak.

Sőt, valószínűleg rájössz, hogy már Te is használtad ezeket, csak nem tudtál róla!

Jelentkezés:

• Önéletrajz elküldésével a meetup[kukac]schonherzbazis.hu-ra "Meetup regisztráció" jeligével. Ebben az esetben a részvétel INGYENES.

• Ha korábban már regisztráltál önéletrajzzal, akkor is INGYENES. Csak írj nekünk egy e-mailt a meetup[kukac]schonherzbazis.hu-ra "Meetup regisztráció" jeligével.

• Ha nem szeretnél önéletrajzot küldeni, akkor a belépő regisztráció nélkül 1000 Ft, amelyeta helyszínenvásárolhatsz meg:

Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebook csoportunkon (https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis) és a meetup.com (http://www.meetup.com/Schonherz-Bazis-IT-es-villamosmernok-meetup/events/223764665/)-on keresztül!

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss mérnök állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon (https://www.facebook.com/schonherzbazis)