Tesztelés Laravel 5 alatt

Details

Mi jut eszedbe, ha meghallod a tesztelés szót? Tudod mik az automata tesztek? Érdekel mitől jó vagy épp rossz egy teszt?

Előadásunkon a közismert Laravel 5 keretrendszer példáin át tudhatod meg hogyan érdemes teszteket írni, miért fontos bizonyos minták használata, ha szeretnénk kódunkat tesztelhetővé tenni. Kiderül mi az a TDD és megismerheted az automata teszteket is, amik megmutatják, hogy a rendszer kisebb darabjai vagy nagyobb komponensei jól működnek-e.

Az előadó Papp Krisztián, a letscode.hu szerkesztője lesz.

Jelentkezés:

• Önéletrajz elküldésével a meetup[kukac]schonherzbazis.hu-ra "Meetup regisztráció" jeligével. Ebben az esetben a részvétel INGYENES.

• Ha korábban már regisztráltál önéletrajzzal, akkor is INGYENES. Csak írj nekünk egy e-mailt a meetup[kukac]schonherzbazis.hu-ra "Meetup regisztráció" jeligével.

• Ha nem szeretnél önéletrajzot küldeni, akkor a belépő regisztráció nélkül 1000 Ft, amelyet a helyszínen vásárolhatsz meg.

Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebook csoportunkon (https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis) és a https://www.meetup.com -on keresztül!

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss mérnök állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon (https://www.facebook.com/schonherzbazis)