Past Meetup

Reactive programozás – miért(,) jó ez?

This Meetup is past

44 people went

Location image of event venue

Details

[AZ ESEMÉNY INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT]

Meetupunk során egy igen felkapott témát, a reactive programming világát járjuk körbe. Elveket, implementációkat, előnyöket és hátrányokat kutatva, használati eseteket keresünk közösen veletek. Szeretettel várunk az egy órás bevezető előadásra, majd az azt követő másfél órás kódböngészős, kötetlen beszélgetésre is.
Előadónk ezúttal Szabó Barnabás lesz, aki több, mint 10 éve foglalkozik szoftverfejlesztéssel, jelenleg a Loxon Solutions-nél dolgozik, Software Architectként.
---------------------------------
A regisztráció menete:

A részvétel regisztrációköteles, mely esetén az adataidat az adatkezelési tájékoztatónk (https://schonherzbazis.hu/documentumok/adatkezelesi_tajekoztato.pdf) alapján kezeljük.

A regisztráció ingyenes, amennyiben elküldöd számunkra a friss szakmai önéletrajzod és/vagy LinkedIn profilod és telefonszámod, ezzel jelezve, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaink iránt. Ha az elmúlt fél évben már küldtél nekünk önéletrajzot, csak jelezd számunkra részvételi szándékodat.

Amennyiben csak a meetupon szeretnél részt venni, egy névvel és email címmel tudsz regisztrálni, ebben az esetben a részvétel díja 1000 Ft.

A regisztrációkat "Meetup regisztráció" jeligével [masked] email címre várjuk.

---------------------------------
Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebookon:
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis