This Meetup is past

29 people went

Details

A Java nyelv napjaink egyik legelterjedtebb programozási nyelve, amely egy állandó fejlődésen megy keresztül. Az előadás során megvizsgáljuk a Java 11 LTS (Long-Term Support) release jelentését és a Java 11 új nyelvi elemeit. Szót ejtünk a új GC: No-Op Garbage Collector-ról és azokról a komponensek, amiket többé nem tudunk használni a Java 11-gyel. Valamint feltesszük azt a kérdést is, hogy fizetős lesz-e a Java.

Előadónk ezúttal Markos András lesz, aki műszaki informatikus mérnök, az Oracle által hivatalosan elismert professzionális Java programozó és Java oktató. A Sony-nál folytatott közel 10 éves vezető fejlesztői munka után jelenleg az A&K Akadémia-t, a saját oktatással és fejlesztéssel foglalkozó cégét vezeti. (https://ak-akademia.hu)
---------------------------------
A regisztráció menete:

A részvétel regisztrációköteles, mely esetén az adataidat az adatkezelési tájékoztatónk (https://schonherzbazis.hu/documentumok/adatkezelesi_tajekoztato.pdf) alapján kezeljük.

A regisztráció ingyenes, amennyiben elküldöd számunkra a friss szakmai önéletrajzod és/vagy LinkedIn profilod és telefonszámod, ezzel jelezve, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaink iránt. Ha az elmúlt fél évben már küldtél nekünk önéletrajzot, csak jelezd számunkra részvételi szándékodat.

Amennyiben csak a meetupon szeretnél részt venni, egy névvel és email címmel tudsz regisztrálni, ebben az esetben a részvétel díja 1000 Ft.

A regisztrációkat "Meetup regisztráció" jeligével [masked] email címre várjuk.
---------------------------------
Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebookon:
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis