This Meetup is past

51 people went

Details

Az elmúlt évek során rengeteg különféle architekturális minta és elmélet jelent meg a szoftver világban. Bár mindegyik más szemszögből igyekszik vizsgálni a témát, kétségkívül sok közös vonással rendelkeznek. Ezen közös vonások alapján próbálta meg “Uncle” Bob Martin megalkotni az egységes szoftver architektúra elméletet, amelynek a neve a már jól ismert “Clean” brand következő tagjaként Clean architecture (Tiszta architektúra) lett.

Ennek az alkalmazásáról lesz szó: hogyan, mikor, miért érdemes ebbe belevágni?

Előadónk ezúttal Sági-Kazár Márk lesz a Banzai Cloud színeiben, ahol szoftvermérnökként egy nyílt-forráskódú, Kubernetes alapokon működő alkalmazás platformon dolgozik.
---------------------------------
A regisztráció menete:

A részvétel regisztrációköteles, mely esetén az adataidat az oldalunkon a jegyzetek között megtalálható adatkezelési tájékoztatónk alapján kezeljük.

A regisztráció ingyenes, amennyiben elküldöd számunkra a friss szakmai önéletrajzod és/vagy LinkedIn profilod és telefonszámod, ezzel jelezve, hogy érdeklődsz a szolgáltatásaink iránt. Ha az elmúlt fél évben már küldtél nekünk önéletrajzot, csak jelezd számunkra részvételi szándékodat.

Amennyiben csak a meetupon szeretnél részt venni, egy névvel és email címmel tudsz regisztrálni, ebben az esetben a részvétel díja 1000 Ft.

A regisztrációkat "Meetup regisztráció" jeligével [masked] email címre várjuk.
---------------------------------
Szeretnél értesítést kapni későbbi meetupjainkról?

Légy része szakmai közösségünknek a Facebookon:
https://www.facebook.com/groups/schonherzbazis/

További információ a Schönherz Bázisról: https://schonherzbazis.hu/

Ha érdekelnek a friss állások és mérnöki hírek, akkor kövess minket a Facebookon: https://www.facebook.com/schonherzbazis