This Meetup is past

8 people went

Seats2meet Station Den Bosch

Stationsplein 161 · 's Hertogenbosch

How to find us

https://seats2meet.com/nl/locations/378/Seats2meet-s-Hertogenbosch-Centraal-Station

Location image of event venue

Details

Introductie

E-mail, we hebben er allemaal mee te maken. Of we het nu leuk vinden of niet. Het is een noodzakelijk kwaad waar niemand echt vrolijk van wordt, maar wat wel onderdeel is van ons werk. En we zijn al zo druk met ons werk! En dan hebben we ook nog afspraken te maken en mensen te spreken.

Microsoft Outlook is binnen het Microsoft Officepakket het programma waarin je e-mail, agenda, contactpersonen en taken beheert. Een programma met veel mogelijkheden, waarin je best wel de weg kwijt kunt raken. Maar het bevat wel veel manieren om je werk een stukje makkelijker en sneller te maken.

Wat gaan we doen?

In deze kennissessie bekijken we de vele mogelijkheden van Microsoft Outlook. In een interactieve sessie en op basis van jouw vragen laat ik je zien hoe je op verschillende manieren je e-mail kunt wegwerken en je makkelijk en snel je agenda, contactpersonen en taken beheert.

Verwacht geen standaard presentatie of een droog luisterverhaal. Ik heb mijn Outlookprogramma open op de beamer en samen bekijken we wat jou vandaag een stukje verder helpt.

Wat levert het jou op?

In een zeer korte tijd wil ik je laten zien dat je Microsoft Outlook goed naar je eigen hand kunt zetten. Microsoft Outlook heeft wereldwijd miljoenen gebruikers. Het kan dus goed zijn dat de standaardinstellingen niet jouw gewenste instellingen zijn. In deze sessie wil ik je er vooral van bewust maken dat er veel mogelijk is. Misschien onthoud je niet alles wat ik laat zien, maar ik verwacht dat je minimaal één ding leert dat jou tijd bespaart.

Wat heb je nodig?

Voor deze sessie heb je geen eigen computer nodig. Wel is het handig als je aantekeningen kunt maken van functies die voor jou interessant zijn.