addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Strategie Seats4silence - MMU 20 februari Meeting Plaza Utrecht

  • February 20 · 5:00 PM
  • Meeting Plaza, Utrecht

Strategiesessie Seats4silence

Wil je graag iets ondernemen in de natuur en ben je benieuwd hoe het gaat met concept Seats4silence - het groene zusje van Seats2meet? Deze ontmoeting is voor aanbieders, gebruikers en andere geïnteresseerden van werk- en ontmoetingsplekken in de natuur.

Evaluatie

Sybren Bouwsma heeft een behoefteonderzoek uitgevoerd onder de deelnemende aanbieders van Seats4silence - werk- en ontmoetingsplekken in de natuur. Vandaag presenteert hij de resultaten. 

Hoe verder met het concept?

Samen bespreken we hoe we het concept - werken en ontmoeten in de natuur- een stap verder kunnen brengen. Met intro van Eline van de Veen over haar visie, en de kansen en de uitdagingen die zij tegenkomt als initiator.

• Op welke vraag willen de deelnemers focussen?

• Hoe kunnen we krachten bundelen per thema en/of regio?

• En welke organisatorische vorm past bij ons?

Join or login to comment.

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy