addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Beauty & the Beard (28 t/m 40 jaar)

  • 5 days ago · 7:45 PM
  • This location is shown only to members

If you're not understanding Dutch, this is not the right event for you. Sorry! 

Meld je aan via www.blikenblooz.nl/aanmelden (verplicht voor deelname)

Lees hier alle informatie over het event.

Nu de welbekende man met z'n lange witte baard met de stoomboot in Nederland is aangekomen, willen wij graag ook de andere bebaarde mannen van Nederland even de kans geven om te pronken en flaneren met hun mannelijke trots (even voor de duidelijkheid; we hebben het hier over de baard).

SPECIAAL VOOR MANNEN MET BAARDEN EN AL HUN VROUWELIJKE FANS organiseert Blik & Blooz een date-event.

Laagdrempeling, ongedwongen en altijd verrassend. Zo laten de date-events van Blik en Blooz zich het best omschrijven. Wij creëren een setting waarin er op een ontspannen maar toch spannende manier contact gelegd kan worden met de ander. Door middel van kleine baardwaardige opdrachten ontdekken jullie snel en spelenderwijs wat jullie gemeen hebben. Nooit kwam je zoveel over elkaar te weten in zo’n korte tijd!

Voor wie: single mannen met baarden en hun vrouwelijke fans, 28 t/m 40 jaar, hbo/wo denkniveau
Wanneer en tijd: Maandag 5 december 2016, 19:45 tot 21:30, met aansluitend een gezamenlijke eindborrel (op eigen kosten)
Kosten: €29,50, inclusief 1 consumptie
“Early Beard” korting: Meld jij je vóór zaterdag 26 november aan, dan betaal je slechts €22,50 in plaats van €29,50
Uiterlijke datum aanmelden: zaterdag 3 december


Join or login to comment.

2 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy