Past Meetups (2)

What we're about

Ова е група за сите што се заинтересирани за Биткоин, неговата инфраструктура и иднина. Мисијата на Skopje Bitcoin Meetup е да гради Биткоин заедница на ентузијасти кои се залагаат за глобална имплементација на оваа крипто-валута. Посветени сме на истражување и инвестирање во Биткоин, откопување (mining), здружување при откопување (pooling), тргување и иновација. Секој што е заинтересиран за Биткоин е добредојден да се придружи со цел да се поврзе, научи и да соработува.

Members (231)

Photos (2)