Past Meetup

Smart Healthcare Meetup 2.0 - hozzuk létre a digitális egészségügyet!

This Meetup is past

213 people went

Location image of event venue

Details

A második meetup - fókuszban a (jövő) betege

19:00-19:10 - Bevezető

19:10 -19:50 - Dave deBronkart , aka. e-patient Dave (http://www.epatientdave.com/): Let patients help (ENG, Skype bejelentkezésben) +Q&A - moderátor: dr. Meskó Bertalan

19:50 - 20:10 - dr. Krivácsy Péter (http://medicinapenztar.hu/blog/dr-krivacsy-peter/), gyermekorvos, aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos: Fókuszban a páciens - a jelen és a jövő betegei

20:10 - 20:30 - Thomas Straumits (https://www.linkedin.com/in/thomas-straumits-004752a), Chairman of AIPM/ Elnök, Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete: Health Literacy - a bridge to better outcomes (ENG)

20:30- Q&A, Networking

>>> BONCASZTAL <<<

A meetup ideje alatt lehetőséget biztosítunk egészségügyi fejlesztéseknek (startupoknak például), hogy a "boncasztalnál" bemutathassák eszközüket, szoftverüket, kütyüiket a látogatóknak. Értékes visszajelzéseket, ötleteket, véleményeket gyűjtve!

Boncoljatok!

------------------------------------------------------------------

A meetup szervezője a Fenntartható Magyar Egészségügyért Egyesület (http://www.fmeegyesulet.hu/). A meetup további támogatói/alapítói dr. Meskó Bertalan orvosi jövőkutató, a T-Systems Magyarország (http://t-systems.hu/) és a Mito Kreatív ügynökség (http://mito.hu/) és a laborom (http://www.laborom.hu). A meetup nyelve magyar.

smarthealthcare.hu (http://smarthealthcare.hu/)

UStream: http://www.ustream.tv/channel/s668AEUzcX5 (http://www.ustream.tv/channel/zBrNNJsTXeB)

A Meetup trailer videó ide kattintva érhető el (https://youtu.be/X-fCucjHyz4)!

info, help: [masked]