addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Business Lab: Skatteoptimering i företaget med Grant Thorton

 • Impact Hub Stockholm

  Riddargatan 17D, Stockholm (map)

  59.333790 18.082020

 • Välkommen till ett seminarium om skatteoptimering med revisions- och konsultbyrån Grant Thornton LLP. Evenemanget arrangeras i samverkan med Coompanion Stockholms län, Impact Hub Stockholm och Grant Thornton.

  Skatter och avdrag - Skatteoptimering i små och medelstora företag.

  När man som företag eller aktieägare vill skatteoptimera finns det ett antal viktiga överväganden att göra. Vid seminariet belyser vi dessa och ger exempel på hur olika typer av transaktioner påverkar skatter, sociala avgifter och förmåner m.m. Vi redogör även för hur du kan nyttja 3:12-reglerna (skatt på utdelning och kapitalvinster i fåmansföretag) till din fördel samt att vi redogör för de förändringar av 3:12-reglerna som släpps den 15 november 2016. Seminariet vänder sig framförallt till entreprenörer som är nära uppstart samt befintliga små och medelstora företag.
  Fika serveras mellan 18:00-18.10.

  Tickets:
  https://www.eventbrite.com/e/business-lab-skatteoptimering-i-foretaget-med-grant-thorton-tickets-27626827585

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

3 going

3 not going

(See all)

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy