Бизнес трансформация чрез усъвършенстване на бизнес модели

This is a past event

5 people went

Price: €5.00 /per person
Location image of event venue

Details

На събитието ще получите отговор на въпросите ви за начините как да подобрите бизнес модела на компанията си чрез дигитални технологии.

Ще имаме удоволствието да чуем Надя Петрова, Co-Founder & CEO, AREN Group.
Надя е международен ръководител на проекти в различни индустрии. Работи с клиенти от различни сектори, за да анализират и създадат стратегии за финансиране и програми за подобряване на производителността.

Надя ще сподели изключителната си експертиза при работа с МСП, които търсят усъвършенстване на своите бизнес модели, по-нататъшно развитие на стратегически възможности за по-устойчив и печеливш растеж на своя бизнес. Предлаганите решения са цялостни, а не "на парче", защото това е единственият начин предприемачите да развиват и обновяват своите компании с визия за бъдещето.

Събитието "Бизнес трансформация чрез усъвършенстване на бизнес модели" се организира от PrEXCELerator и Strategy+ Business Lab - официален ексклузивен представител за България на FUTURE: PropTech, Лондон, както и EU PropTech House. Събитието е част от поредица от 10 събития с фокус върху дигиталните технологии, които ще преобразят индустриите такива, каквито ги познаваме днес.

Участието е със задължителна предварителна регистрация поради ограничения брой места. Регистрацията за събитието Ви гарантира седящо място. Може да се регистрирате на: https://prexcelarate.eu/smart-homes-smart-energy-iot-решения/
-------------------
Ден:[masked]
Час: 18:30ч.
Място: Networking Sofia: Premium Coworking Spaces
София, ул. Г.С.Раковски 25
Вход: 10лв*
*със задължителна регистрация