Past Meetup

WPTranslationDay 3

This Meetup is past

3 people went

Location image of event venue

Details

На 30 септември, за трета поредна година, ще се проведе Global WordPress Translation Day (http://wptranslationday.org/). Тази година софийските преводачи ще се съберат в init Lab (тук има инфо как да стигнете (https://initlab.org/%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%81/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/#theaddress)) за целодневни занимания по превеждането и усъвършенстването на преводите на WordPress, както и водещите теми и разширения, които имат нуждата от това.

Основната ни цел е да направим софтуера и документацията около WordPress възможно най-достъпни и удобни за потребителите, които не се справят с английския език.

За хората с малък или никакъв опит в превеждането по опитните ще помогнат с инструкции и направления, така че мероприятието да бъде полезно хем за WordPress общността, хем за начинаещите преводачи.

Носете си лаптопи и ентусиазъм! И не се притеснявайте да дойдете за по-кратък период от време, в случай че не можете да заделите целия си ден.

Повече детайли за сбирката в София и Global WordPress Translation day може да намерите тук (https://initlab.org/events/wptranslationday-3/) и тук (https://wptranslationday.org/).

Освен в София, такова събитие ще бъде организирано и във Варна от Марин Атанасов. Повече събитието във Варна вижте във Facebook събитието (https://www.facebook.com/events/1761581087469498/) и Meetup.com. (https://www.meetup.com/Varna-WordPress-Meetup/events/243573182/)