addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Johan K.

Location:

Göteborg

Member since:

May 8, 2013

What do you hope to get out of our meetings?

Jag nu är med och leder de flesta träffarna. Mitt mål är därför att bli bättre på att facilitera workshops, hålla presentationer och formulera övningar.

Where would you place yourself between a coder and a craftsman?

Efter att ha coachat i både TDD, Continuous Integration och Continuous Delivery vågar jag äntligen kalla mig mjukvaruhantverkare.

Introduction

Konsult, utvecklare. Gör det mesta inom .Net som rör backend och anstränger mig för att promote:a TDD som metod. Arbetsnarkoman - men vem är inte det?

What Johan K. is saying about this Meetup Group

Jättetrevligt. Mer sånt!


Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy