Past Meetup

Van hier naar de toekomst, in nieuwe tijden

Canceled

La Maria - Preez

Karel Geertsstraat 2a · Antwerp

How to find us

Openbaar vervoer: Lijnen 8 en 10 tot metrostation Zegel (1 halte van Centraal Station) Auto: Ring Antwerpen – afrit Borgerhout; E313: richting centrum Parkeergelegenheid ter plaatse voor 10 auto’s, op voorhand af te spreken. Velo-station om de hoek.

Location image of event venue

Details

Onthaal vanaf 19u15, start om 19u30, einde om 21u30

In deze nieuwe tijden kan je geen strategieën meer maken op lange termijn. Oplossingen en verbeterprocessen kunnen nauwelijks gekopieerd worden vanuit het verleden. Je moet leren navigeren op trends, noden, regelgeving, ... die -plots- ontstaan.

Veel bedrijven en organisaties beseffen dat er nog kantelmomenten zullen komen en dat soms grote denkoefeningen nodig zijn.

Hoe doe je dit als dagelijkse taken en problemen je volledig opslorpen? Door een reflectiemoment in te bouwen, achterom te kijken om de beste leermomenten te integreren, terug de diepere laag aan te raken en dan vooruit te kijken en nieuwe stappen te zetten… dat voorkomt frustraties en dezelfde fouten maken.

Op kamp gaan, of op ‘retreat’ geeft een verdieping van je strategie én heeft nog vele andere pluspunten. Kom het ontdekken op de volgende Spotted Zebras meetup!

Toegang is gratis. Gelieve je wel aan te melden op Meetup.

Wij voorzien alle materiaal en een drankje. Gewoon op tijd komen en zin om deel te nemen is alles wat je moet meebrengen.

Algemene info:
Op een Spotted Zebras Meetup gaan we dieper in op thema’s over ondernemerschap met maatschappelijke impact en kan je ondervinden wat het voor jou kan betekenen.
Thema’s & data
woe 14 november: Van hier naar de toekomst, in nieuwe tijden
woe 12 december: Gefundeerd beslissingen nemen over uw bedrijf of afdeling adh van 3 principes
ma 14 januari 2019: Ontslag als kans voor het individu en het bedrijf
en ook op woe 13 februari, ma 18 maart, woe 15 mei, ma 17 juni (thema nog te bepalen)