Past Meetup

Stadin Sanasepät tapaaminen - Puhetaitoja kehittämään

This Meetup is past

17 people went

Every 2 weeks on Monday

Ravintola Dubliner

Mannerheimintie 5 (Kaivopiha) · Helsinki

How to find us

Joka toinen maanantai ravintola Dublinerissa - "Guinness Lounge" -kabinetissa, joka sijaitsee pubin taka-osassa.

Location image of event venue

Details

Maanantain teema on Kulttuuriperintö. Juontaja tällä kertaa on Tuire, International Director Region 10).

Syyskuun 24. päivä on merkittävä!

Silloin vietetään Etelä-Afrikan kulttuuriperintö päivää. Tällöin kansalaisia kannustetaan juhlistamaan monimuotoisuutta ja erilaisuutta sekä tuomaan esiin uskomuksiaan ja perinteitään. Kulttuuriperinnön juhlistamisen voi laajentaa koskemaan koko kansakuntaa.

Latviassa 24.9 se oli aikoinaan syysmarkkinoiden viimeinen päivä ja myöskin ainoa päivä (toisen lähteen mukaan kesän viimeinen päivä), jolloin miehet voivat kosia, muutoin kosinta puuhat siirtyivät vuodella eteenpäin.

Lyhyesti meistä:

Stadin Sanasepät on kerho kommunikaatio, esiintymis- sekä erityisesti julkisen puhumisen taitojen kehittämiseen. Keinot kehitykseen ovat käytännön harjoituksessa sekä jatkuvassa rakentavassa palautteessa - kaikki tämä positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä, jotta esiintymistä tarvitsee jännittää mahdollisimman vähän.

Olet tervetullut osallistumaan riippumatta siitä otatko vasta ensiaskelia esiintymisessä ja haluat päästä puhekammosta eroon, haluatko kehittää työelämän kommunikaatiotaitojasi vai oletko edistynyt puhuja, joka haluaa palautteen saamisen ja antamisen kautta kehittää itseään entistä korkeammalle tasolle.

Tapaamme kahden viikon välein Helsingin ydinkeskustassa yksityistilassa ravintola Dublinerissa, jossa tyypilliseen ohjelmaan kuuluu valmisteltuja puheita, improvisoituja puheita, palautetta sekä tietysti sosiaalista hauskanpitoa takuuvarmasti hyvällä porukalla!

Stadin Sanasepät kuuluu kansainväliseen Toastmasters International julkisen puhumisen kehittämisen organisaatioon, josta ammennamme kokemusta ja saamme laadukasta opetusmateriaalia. Helsingin alueella toimii myös muita kerhoja (englanniksi, ruotsiksi ja espanjaksi), joiden kokeneilta puhujilta saamme tukea ja mentorointia.