Elämän äiti - Stadin Sanasepät tapaaminen - Puhetaitoja kehittämään

Are you going?

7 people going

Share:

Every 2 weeks on Monday

Ravintola Dubliner

Mannerheimintie 5 (Kaivopiha) · Helsinki

How to find us

Joka toinen maanantai ravintola Dublinerissa - "Guinness Lounge" -kabinetissa, joka sijaitsee pubin taka-osassa.

Location image of event venue

Details

Illan teema on Elämän äiti. Juontajana Juha!

Auringon keskipiste ylittää päiväntasaajan siirtyen eteläiseltä puoliskolta pohjoiselle puoliskolle. Tapahtumaa kutsutaan kevätpäivän tasaukseksi ja sillä on monissa muinaisuskonnoissa tärkeitä merkityksiä. Ne perustuvat vuosituhantiseen maatalousyhteiskuntaan, jossa lämpötilanvaihteluilla on ollut viljelijälle suurempi merkitys kuin auringon tasauksilla.

On arveltu, että kevätpäiväntasauksen tapoja ja uskomuksia olisi siirtynyt osaksi Kevät-Maariaa, jota vietetään 25. maaliskuuta. Kristillisessä perinteessä Kevät-Maarian eli Marjanpäivän tai Punamarjanpäivän tarkoitus on ollut juhlistaa Kristuksen neitseellistä sikiämistä yhdeksän kuukautta ennen joulua. Elämän äiti saa näin useita eri merkityksiä.

Elämme parhaillaan mainittua aikaa ja se merkitsee itselleni ja varmasti monelle muullekin vuoden parasta aikaa aina syyspäivän tasaukseen asti. Nautitaan valon juhlasta siis!

-----

Stadin Sanasepät on kerho kommunikaatio, esiintymis- sekä erityisesti julkisen puhumisen taitojen kehittämiseen. Keinot kehitykseen ovat käytännön harjoituksessa sekä jatkuvassa rakentavassa palautteessa - kaikki tämä positiivisessa ja kannustavassa ilmapiirissä, jotta esiintymistä tarvitsee jännittää mahdollisimman vähän.

Olet tervetullut osallistumaan riippumatta siitä otatko vasta ensiaskelia esiintymisessä ja haluat päästä puhekammosta eroon, haluatko kehittää työelämän kommunikaatiotaitojasi vai oletko edistynyt puhuja, joka haluaa palautteen saamisen ja antamisen kautta kehittää itseään entistä korkeammalle tasolle.

Tapaamme kahden viikon välein Helsingin ydinkeskustassa yksityistilassa ravintola Dublinerissa, jossa tyypilliseen ohjelmaan kuuluu valmisteltuja puheita, improvisoituja puheita, palautetta sekä tietysti sosiaalista hauskanpitoa takuuvarmasti hyvällä porukalla!

Stadin Sanasepät kuuluu kansainväliseen Toastmasters International julkisen puhumisen kehittämisen organisaatioon, josta ammennamme kokemusta ja saamme laadukasta opetusmateriaalia. Helsingin alueella toimii myös muita kerhoja (englanniksi, ruotsiksi ja espanjaksi), joiden kokeneilta puhujilta saamme tukea ja mentorointia.