addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Launch of the competition Apps4Norge

(The event will be held in Norwegian, but you are free to meet up with data-owners and have a conversation in english.)

Lansering av Apps4Norge

IKT-Norge og Difi inviterer til informasjonsmøte 1.februar 2013 kl[masked] hos Meterologisk Institutt i anledning lansering av konkurransen apps4norge. Apps4Norge er en nasjonal konkurranse for utvikling av de beste appene for mobile og web-baserte tjenester basert på åpne offentlige data. Lek deg med offentlige data og vinn pengepremier!

www.apps4norge.no

Du kan møte dataeierne direkte

I forbindelse med konkurransen har du mulighet til å møte dataeierne 1-1 for å få et bedre innblikk i hvilke data som finnes, hva dataene betyr og hvordan dataene kan brukes. Her kommer blant annet representanter fra Helsedirektoratet, Kulturrådet, Brønnøysundregisterert, Riksarkivet, DIFI, IKT-Norge mm.

Du får en smakebit av alt du trenger for å ha en god sjanse til å klatre til topps i konkurransen!

Program 1.februar

12.30 Introduksjon apps4norge, Difi og IKT-Norge

12.50 Presentasjon av datasett fra dataeiere.

13.30 «Møt dataeiere 1-1»

15.00 Avslutning

Konkurransen er sponset av Telenor, EVRY, Microsoft, Opera og Atea.

Join or login to comment.

50 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy