addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

OpenCoffee

Meet supporters, future and current entrepreneurs over a cup of coffee. We do a round of short introductions (15 sec / person), otherwise it is a "create your own agenda" event.

Join or login to comment.

 • Gwyn R.

  Sorry i have to run.

  November 28, 2013

 • A former member
  A former member

  The host is 5 min delayed, so sorry! Use the time to get a coffee and find a seat upstairs in the cafe :)

  November 28, 2013

 • Hans Christian S.

  Hvis det er noen interesse for det, så kan jeg gå gjennom presentasjonen vår - i Leancept leverer vi prototyper basert på Lean-metodikk :)

  Kundene våre vil være startups med kapital, men også i noen grad startups der vi som leverandøre kan være utslagsgivende for finansiering.

  November 22, 2013

  • A former member
   A former member

   Dette er en veldig uformell meetup, vi åpner derfor ikke for presentasjoner av type som krever projector/pc! Det vil bli mulighet for alle rundt bordet til å få 1-2 min å presentere seg, så da må du gjerne inkludere noe om hva dere holder på med! :)

   November 25, 2013

  • A former member
   A former member

   Formålet med open coffee er å skape en arena der de som driver startups, eller som er nysgjerrig på entreprenørskap kan møtes i en uformell setting for å dele erfaringer og inspirasjon! Så en salgspitch vil ikke passe seg, heller fokuser på å dele erfaringer og fortell kort om hva leancept er! Eg samler emailadressene til de som er på møtet og sender dere en oppfølgings mail, så alle får hverandres kontakt info. Så kan jo De som synest leancept høres ut som noe de trenger og vil høre mer om ta kontakt med deg! ;)

   November 25, 2013

 • Hans Christian S.

  Nå er det 500 millioner å gå løs på!

  http://www.digi.no/924972/500-millioner-til-norske-it-gr-ndere

  November 25, 2013

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy