addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Geert B.

Location:

Utrecht

Member since:

March 26, 2013

Sinds wanneer werk je met Symfony?

Februari 2011, 2 applicaties: 1. Competentie Thermometer, leraren beoordeel tool : iPad applicatie op basis van Sencha Touch, communiceert via json met de backend op basis van het Symfony framework. Het beheer gedeelte van Competentie Thermometer is opgebouwd met MVC concept met gebruik van Doctrine, Symfony forms en Twig. 2. De Digitale Gesprekscyclus, tool om functioneringsgesprekken bij te houden voor je organisatie. Applicatie op basis van MVC concept met gebruik Doctrine, Symfony forms en Twig.

Introduction

Ik ben 2 jaar zelfstandig ondernemer. In die tijd heb ik 2 Symfony 2 applicaties ontwikkeld van A tot Z ontwikkeld. Op dit moment ben ik aan het werk bij InShared om te werken aan het onlineverzekeringspl­atform op basis van het Zend Framework.


Interests

  • Not yet added

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy