Lo que hacemos

Aquesta comunitat està enfocada a ajudar a créixer i connectar l’ecosistema Startup local.

Sentim passió per la innovació i les startups i volem potenciar a les persones i el talent local

Ens sentim compromesos en donar suport i reconeixement a les persones amb idees i motivació, pensem que és així com el nostre territori aconseguirà mantenir el creixement futur, la prosperitat i un mercat laboral dinàmic.

Organitzarem esdeveniments gratuïts per difondre les millors pràctiques i tendències en Innovació corporativa, Emprenedoria i Startups.

Les persones són la base de la comunitat, no mers espectadors, si sents la mateixa passió, apunta't i suma amb nosaltres!

Recolzat per l'associació sense ànim de lucre TANDENN

"Tandenn" variant de Tàndem : Unió de dues o més persones o grups que realitzen una mateixa activitat en equip o que combinen els seus esforços per a fer alguna cosa :)

Próximos eventos (1)

Select Weekend Talent: On cal estar si estàs interessat/da a crear una empresa

👋 Tornem amb las pilas supercarregades !!!
Us portem una proposta (oportunitat) super interessant si estàs interessat/da a crear una empresa

Sabem que es difícil posar en marxa un negoci. Es necessita una idea, les habilitats adequades i el millor suport.
👉 El Select Weekend Talent és el lloc perfecte per a començar.

Aquest esdeveniment de 2 dies reuneix persones amb diferents habilitats perquè puguin compartir idees, formar equips i crear empreses.

Amb mentors/as i experts/as per a oferir consell i suport, el Startup Weekend és una gran oportunitat per a aprendre dels millors, posar a prova les teves idees de negoci i fer noves connexions. Participa i uneix-te a altres persones interessades en el món de l'emprenedoria.

El Select Weekend Talent és una experiència vibrant, interessant i formativa que per nosaltres és, també, un procés de selecció. Després del Select Weekend Talent seleccionarem els/les emprenedors/es amb els/les que voldrem impulsar les nostres noves startups amb la participació d'un programa de creació i incubació de startups totalment gratuït.

Aquest startup weekend el desenvolupem conjuntament Tandenn i Neàpolis, col·laborem amb l'objectiu de crear noves startups del sector de les realitats immersives. Tu portes el teu talent, nosaltres el projectes.

👇👇👇👇👇👇👇👇
Divendres 7 octubre (tarda) i dissabte 8 octubre al Neàpolis (Vilanova i la Geltrú)
Si estàs interessat/da a crear la teva pròpia empresa i vols aprendre més sobre el procés de creació, el Startup Weekend és l'esdeveniment per a tu.
🙋‍♀️ IMPORTANT🙋‍♀️
Més info i inscripcions per participar al landing Del ProgramaPrimer (apartat de Select Weekend Talent)
https://www.neapolis.cat/programa-primer/
(plaçes limitades) reserva ara la teva

Eventos anteriores (19)

Presentació Catalunya Summit & Call for Staff

Este evento ya ha pasado

También puedes encontrarnos en