What we're about

El Clúster TIC Catalunya Sud (TICSUD.CAT) és una associació tecnològica impulsada pel sector públic i liderada pel sector privat, amb el suport del la Universitat Rovira i Virgili, que té com a objectiu fonamental promoure i contribuir a la competitivitat en la cadena de valor del sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació al Camp de Tarragona i a les Terres del Ebre. En la actualitat el TICSUD.CAT està format per 46 empreses que representen prop de 1500 empleats directes.
El Clúster TIC vol difondre el coneixement i la Tecnologia a nivell de tot el Sud de Catalunya, per mitjà dels meet ups.

Upcoming events (2)

STREETMARKETING

Sala Creativa, Tecnoparc.

Punts que s'explicaran: · Introducció al streetmarketing i la comunicació. · El context social de la comunicació. · El Brand Contend. · Storytelling de l'acció. · El funcionament i planificació del streetmarketing. · Implementació de la campanya. · Mesura i avaluació de l'impacte. · Beneficis de crear una campanya de streetmarketing. A qui va dirigit: Responsables de comunicació i publicitat. Marques o empreses, de ment oberta que busquen comunicar d'una forma multicanal, amb gran poder de fidelització a curt, mitjà i llarg termini. Necessitats o coneixements previs: No cal material específic. Es recomana estar familiaritzat amb l'àmbit de la comunicació i la publicitat. Ponent: Sergi Roigé de Creative Attitude. És Design Manager a l'agència de disseny Creative Attitude, empresa que va fundar després de crear l'estudi de disseny especialitzat en la construcció de Brand Contend, Preforma design. Treballa per a marques com Nike, Huawei, FCB, Ajuntament de Barcelona; entre moltes altres, a més de la seva constant col·laboració amb les principals universitats de disseny de Barcelona.

PHOTOSHOP (&COMPANY) EN EL DIA A DIA D'UNA EMPRESA

Sala 234, Tecnoparc

Punts que s'explicaran: · Introducció a conceptes "bàsics" de tractament d'imatge. · Ús de Photoshop (& Company) a l'empresa. · Demostració d'errors freqüents en el dia a dia. · Com ens pot ajudar a millorar el resultat. · Tècniques freqüents. · Exemples pràctics, segons necessitats dels assistents. A qui va dirigit: Professionals no especialitzats en disseny, però que utilitzen aquest tipus d'eines en el seu dia a dia. Per exemple: professionals de la comunicació o publicitat, comunity managers, responsables de marca, organitzadors d'esdeveniments, etc. Empreses amb professionals no especialitzats, que vulguin millorar l'ús de les eines d'imatge, per obtenir millors resultats. Necessitats o coneixements previs: Cal conèixer el programari i les seves eines en general. És recomanable assistir amb un portàtil amb el programari instal·lat (Versió de prova a la web d'Adobe) per poder seguir els consells pràctics de la sessió. Ponent: Sergi Roigé de Creative Attiés Design Manager a l'agència de disseny Creative Attitude, empresa que va fundar després de crear l'estudi de disseny especialitzat en la construcció de Brand Contend, Preforma design. Treballa per a marques com Nike, Huawei, FCB, Ajuntament de Barcelona; entre moltes altres, a més de la seva constant col·laboració amb les principals universitats de disseny de Barcelona.

Past events (5)

Photos (10)