What we're about

We willen ieders werkplek menselijker maken door ruimte voor authenticiteit, gemeenschap, passie en doel te scheppen.

Teal for Teal is een organisatie die bedrijfsleiders, change makers, werknemers, coaches, consultants, trainers en iedereen die ervoor open staat bij elkaar brengt om de opkomende volgende fase van bedrijfsstructuren te bestuderen en te bespreken. We zijn er om de voortrekkers die zich vaak nog alleen voelen binnen hun organisatie te ondersteunen in hun zoektocht naar hetgeen kan en moet veranderen.

Teal for Teal is geïnspireerd door het boek Reinventing Organizations (F. Laloux) en heeft bijeenkomsten over de hele wereld. Deze meetup-groep steekt de koppen bij elkaar te Mechelen (België)...

Upcoming events (1)

Obeya introductie

Needs a location

In deze interactieve workshop nemen we jullie mee in de wereld van Obeya.

Het doel van deze workshop is om een product te ontwikkelen aan de hand van een duidelijke visie en purpose, waarna je de mensen in je team of organisatie ownership laat nemen door te kijken wat er nodig is om tot een goed product te komen. Deelnemers zullen samen een product kiezen, dat verder gebruikt zal worden doorheen de hele oefening.

Obeya, dat uit het Japans komt en grote kamer betekent, is een visualisatie techniek die het leiderschap in staat stelt via transparante doelen en vooruitgang te beslissen welke initiatieven prioriteit kunnen krijgen en hoe die zich verhouden tot het gewenste eindresultaat.
We zullen stap voor stap door de verschillende facetten van Obeya gaan aan de hand van een fictief voorbeeld in.

Deuren: 18:45
Start: 19:00
Einde: rond 22:00

P.s.: Uw vrijwillige bijdrage naargelang de waarde die je uit de sessie haalt is meer dan welkom. Deze zal gebruikt worden om u nog meer inspirerende sessies te kunnen aanbieden.

P.s.: Kom je met de wagen en heb je nog een plaatsje over of rijd je liever met iemand mee? Geef dan even in de commentaren aan dat je bereid bent om te carpoolen vanaf jouw locatie... Dat is gezelliger en beter voor het klimaat. ;)

Past events (32)

Design Thinking

Needs a location

Photos (202)