Liberating Structures

Teal for Teal Mechelen
Teal for Teal Mechelen
Public group
Location image of event venue

Details

In deze sessie gaan we, samen met Frederik Vannieuwenhuyse, Liberating Structures ontdekken. Zowel voor de nieuwelingen als degenen die al Liberating Structures kennen.

Als je je betrokken en geëngageerd voelt, doe je het dan beter? Denk je dat teams waarin mensen goed samenwerken, veel betere resultaten opleveren? Is het je opgevallen dat de beste ideeën vaak afkomstig zijn van onverwachte bronnen? Wil je werken op het beste van je intelligentie en dezelfde kans geven aan anderen?

Zo JA, dan hebben we ontdekt dat dit het soort organisatie en gemeenschap is waar mensen deel van willen uitmaken. EN, Liberating Structures helpen om het mogelijk te maken.

Onbewust verstikken de conventionele structuren die worden gebruikt om te organiseren hoe mensen routinematig samenwerken, opname en betrokkenheid. De interacties van “Liberating Structures” bieden (meer dan) 33 extra mogelijkheden naast deze conventionele benaderingen.

Dit is een interactieve sessie, waarin we de facilitatie technieken van Liberating Structures uitproberen, een echte "doe" sessie.

Deuren: 18:45
Start: 19:00
Einde: rond 22:00

P.s.: Uw vrijwillige bijdrage naargelang de waarde die je uit de sessie haalt is meer dan welkom. Deze zal gebruikt worden om u nog meer inspirerende sessies te kunnen aanbieden.

P.s.: Kom je met de wagen en heb je nog een plaatsje over of rijd je liever met iemand mee? Geef dan even in de commentaren aan dat je bereid bent om te carpoolen vanaf jouw locatie... Dat is gezelliger en beter voor het klimaat. ;)