addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Legal Workshop: Kennedy Van der Laan

 • Jun 27, 2013 · 3:30 PM
 • This location is shown only to members

UITNODIGING, beperkte plaatsen, registreren via eventbrite: http://www.eventbrite.co.uk/event/6882887903#

Goed werkgeverschap: de do's & don'ts

Legal Workshop TheNextWomen & Kennedy Van der Laan

Bij goed werkgeverschap hoort een goed personeelsbeleid, van sollicitatie tot ontslag.

Arbeidsrechtadvocaten Eva Knipschild en Inge de Laat, partners bij advocaten- en notariskantoor Kennedy Van der Laan, vertellen u op 27 Juni in 1,5 uur dé juridische do’s and don’ts.

Tijdens een praktische workshop van TheNextWomen en Kennedy Van der Laan gaat Inge in op de privacyaspecten bij werving en het bijhouden van een goed personeelsdossier. Eva behandelt het ontslagrecht en de actuele ontwikkelingen op het gebied van flexibele contracten. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Ondernemers zijn uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan deze workshop:

Datum: Donderdag 27 Juni 2013

Tijd: 15.30 uur -17.00 met borrel daarna.

Locatie: Kennedy Van der Laan aan de Haarlemmerweg 333 in Amsterdam.

Registratie altijd bevestigen via eventbrite: http://www.eventbrite.co.uk/event/6882887903#

Over Kennedy Van der Laan:

Met meer dan negentig advocaten is Kennedy Van der Laan beland in de top twintig van zelfstandige advocatenkantoren in Nederland. Vanaf de oprichting is nieuwe technologie een van de hoofdspecialismen. KVDL levert topkwaliteit. Dat begint met ijzersterke kennis van het recht. Maar een goede advocaat heeft ook gevoel voor ondernemen, hij kan zich verplaatsen in de cliënt en de omgeving waarin hij opereert. Die combinatie leidt tot heldere, praktische adviezen, en tot voortvarend optreden als het op procederen aankomt.

Website: http://www.kvdl.nl/

Over Arbeidsrecht Partner Eva Knipschild

Eva Knipschild houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder flexibele arbeidsrelaties, outsourcing / overgang van onderneming en (collectief) ontslagrecht. Zij staat veelal (internationale) ondernemingen bij. Daarnaast adviseert zij zowel werkgevers als ondernemingsraden op het terrein van medezeggenschapsrecht. Eva is een gedreven advocaat. Ze deelt haar enthousiasme graag met derden, bijvoorbeeld via de cursussen en seminars die ze geeft aan cliënten, advocaten en deurwaarders.

Eva is NMI registermediator op het gebied van arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Zij is voorts lid van onder meer de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAA) en de International Bar Association (IBA).

Over Arbeidsrechtpartner Inge de Laat

Sinds 2001 werkt Inge bij Kennedy Van der Laan. Zij houdt zich bezig met alle aspecten van het arbeidsrecht, waaronder arbeidsovereenkomsten, collectieve en individuele ontslagzaken en outsourcing/overgang van onderneming.

Daarnaast is Inge gespecialiseerd op het gebied van privacy/bescherming van persoonsgegevens en gezondheidsrecht. Het merendeel van haar cliënten bestaat uit nationale en internationale bedrijven en gezondheidszorginstellingen maar Inge staat ook particulieren bij in arbeidsrechtelijke en tuchtrechtelijke procedures. Daarnaast adviseert ze werkgevers over de werking van de Wet op de ondernemingsraden.

Over The Next Women

The Next Women NL is de Nederlandse editie van The Next Women COM. The Next Women heeft als missie om een inclusieve eco-systeem van vrouwelijke starters, rolmodellen deskundigen en investeerders te creëren. Het doel is om zowel wereldwijd als locaal ambitieuze ondernemende vrouwen online en offline te adviseren, te inspireren en te verbinden. Door onze: Websites, Magazine en The Next Women Events.

Door startende en gevestigde ondernemers, business experts en investeerders met elkaar in contact te brengen streeft The Next Women met haar events ernaar een duurzaam ecosysteem te creëren. Hiermee stimuleert The Next Women vrouwelijk ondernemerschap in Nederland.

website: http://www.thenextwomen.nl/

Join or login to comment.

 • Renée W.

  I really enjoyed this interactive workshop by Eva and Inge, gaining insights in concrete cases and learning about the legal challenges that other women experience in their businesses. Thank you for this great introduction to what TheNextWomen network has to offer, and I hope to be part of more in the future.

  July 2, 2013

 • Felice van der S.

  Really sorry that I can't make it. Was looking forward to it. Enjoy!

  June 27, 2013

10 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy