Harald Dunnink (Momkai) over een succesvolle crowdfunding campagne ontwerpen

This is a past event

71 people went

PXL.Widgets

Phoenixstraat 4 · Haarlem

How to find us

Ons pand is op 2 minuten loopafstand van het Haarlem CS

Location image of event venue

Details

Think UX Haarlem is de eerste design-georiënteerde meetup in Haarlem. Wij organiseren verschillende ontmoetingen tussen ieder geïnteresseerd in het UX design vakgebied; of je nu een professional of beginner bent. Elke maand bespreken we een nieuw onderwerp. Onze missie is om op interactieve wijze design-bewuste mensen bij elkaar te brengen door middel van sprekers, conversaties, pitch presentaties, portfolio avonden, drankjes & een leuke avond.

De vijfde editie van Think Haarlem UX gaat over het ontwerpen van een succesvolle crowdfunding campagne.

In 2013 haalde De Correspondent, een advertentievrij journalistiek platform, meer dan 1 miljoen Euro op binnen 30 dagen. Een waar crowdfunding wereldrecord! Harald is mede-oprichter van De Correspondent en tekende als Creative Director van Momkai voor het design.

In 2018 waren ze klaar voor de volgende stap: internationaal gaan met een Engelstalige versie, The Correspondent. Maar hoe haal je de benodigde 2,5 miljoen dollar op om dit te doen? Harald Dunnink vertelt hoe dat gelukt is. Een bijzonder kijkje in de keuken.

Over Harald Dunnink
Harald Dunnink (1981) is de oprichter van Momkai, een design studio in Amsterdam die dromers en denkers helpt om platformen te bouwen. Hij is mede-oprichter van ‘The Correspondent’, het Engelse journalistieke platform voor nieuws voorbij de waan van de dag..

Programma van de avond
18.30 Inloop + pizza's en drankjes
19.10 Introductie
19.15 Presentatie Harald Dunnink
19.45 Q&A
20.00 Borrel en netwerken

Volg ons ook op Instagram voor de laatste updates: https://www.instagram.com/thinkuxhaarlem/