WISH FACTORY - free intro workshop >> IN DANISH >>

This is a past event

Location image of event venue

Details

• What we'll do

Open Money Coaching med systemisk opstilling - in Danish

- Opnå finansiel sikkerhed og virkeliggør din drøm -

Kan det være svært nogle gange, at få økonomien til at løbe rundt? Har du drømmen men mangler pengene? Har du måske en sikker økonomi, men kan ikke se, hvordan du kan forbedre den?

I denne opløftende serie af workshops, kan du bevidst opbygge dine styrker mht. penge, især hvis du sjældent har trænet disse muskler før. Du kommer til at udnytte din potentiale bedre, forhandle din løn bedre, blive mere kreativ mht. indtjening og blive mere åben overfor de muligheder, der byder sig undervejs.

Til hvert emne, bruger vi øvelser fra den systemiske opstillingsmetode til at forankre dit fremskridt emotionelt. Du kommer til at lære noget nyt om dig selv, og se med nye øjne på dine muligheder. Gør dig klar til en fascinerende oplevelse.

Onsdage i lige uger, kl. 17.30 – 19.30

21 marts - GRATIS INTRODUKTIONS-WORKSHOP

Hvorfor er vi så forskellige, når det kommer til penge? Hvordan kan vi overvinde de blokeringer, der holder os tilbage finansielt?

Er du også vokset op med tanken, at nogle mennesker bare er ”gode til penge”, mens andre har svært ved at finde ud af det? I dette workshop lærer du både hvorfor det er sådan – og hvorfor det altså slet ikke er sådan, nemlig når man tager de rige muligheder af personlig udvikling med i betragtning.

I denne session vil du opleve på din egen krop, hvad penge betyder for DIG, gennem systemisk opstilling og andre metoder. Ud fra den unikke emotionelle viden, du får, kommer du til at forstå fra et helt nyt perspektiv, hvor du er henne i forhold til penge og hvor du måske vil hen.Dette event er gratis, men du skal registrere dig for at sikre dig én af 15 pladser :)

• Important to know
SYSTEMISK OPSTILLING OG FAMILIEOPSTILLING bliver set af nogle som coachingens fremtid, da metoden kan være så meget mere direkte og effektiv. Udviklet siden 1970’erne for at afslutte familiefejder, bliver metoden i dag anvendt for at belyse alle mulige slags systemer og flytte dem hen imod en mere balanceret situation. Fordi metoden kan afdække emotionel viden om så godt som alle slags situationer, er metoden blevet til et uvurderligt redskab i personlig udvikling. - Kom med et åbent sind :)

Tidligere deltagere siger:
"The course has given me access to emotions ... to shake the foundations of my relationship with wealth and success"
"This course made it so much easier for me to see my potentials and convert them into financial assets!"
"This course is helping me understand the importance of where and how I make money"
"This course helped me reveal qualities within myself that fill me with strength and courage"
"It makes you want to reconnect with yourself, treat yourself"
"Those a-ha moments inspired during our constellation work and every deeply touched feeling along the way will be always remembered. They give me faith and confidence to continue on my way"
"Mødet med Beate sætter gang i en inspirerende og kreativ udviklingsproces, som fremkalder en sult efter at styrke fundamentet, i forhold til at kende sin værdi i arbejdslivet. Jeg har lært Beate at kende som en begejstret, engageret og givende coach, som ikke er bange for at inddrage humor og skabe en uhøjtidelig stemning - ikke mindst når det gælder seriøse emner. Min varmeste anbefaling."

Attendees (1)

Go to Attendee List