What we're about

Gyere el, ha mélyebb értésre vágysz a csapatodban gyakran előforduló viselkedésekkel, mintázatokkal kapcsolatban. Ha érteni szeretnéd, milyen helyzetekben tud még erősíteni vagy gyorsítani a transzformatív team coaching. Ha egy gyakorló vezetőkből álló közösségben szeretnéd megosztani, megismerni és megtapasztalni, hogyan tudják a csapatok megújítani önmagukat, és rátalálni kreatív energiaforrásaikra - legyél tagja a Transzformatív Team Coaching LAB csapatának!

Mi történik a TTC Lab-en?

A Lab-en 30 gyakorló közép és felsővezető vehet összesen részt, akiket a Lab csapata - 8 tapasztalt Transzformatív Team Coach- egészít ki.
Egy, a témát felvezető elméleti blokk után kis csoportokban beszéljük meg a tanulságokat. Az a célunk, hogy minden résztvevő eggyel mélyebb értéssel, használható tudással távozzon. És jól is érezze magát közben :)

Regisztrálj még ma itt (http://www.transzformativ-teamcoaching.hu/lab/)

Milyen helyzetekről lesz szó?

Június 4-én, 09:00-12:00: “Erről nálunk nem beszélünk” - Tabutémák a csoportban. Hogyan gátolják a csoportteljesítményt és hogy lehet felszínre hozni és feloldani őket?

Szeptember 24-én, 09:00-12:00: „Végre teljes a csapatom!” - Hogyan lehet eredményesen “kickstartolni” egy újonnan felállított vagy megújult csapatot? Hogyan tudja a vezető gyorsítani a csapattá válást?

November 21-én, 09:00-12:00: “Klikkek csapdája” - Láthatatlan falak a csapaton belül. Hány csapatom is van tulajdonképpen? Hogyan tudom vezetőként újra 1 csapattá alakítani magunkat?

Kinek való a Team Coach Lab?

Közép- és felsővezetőknek, akik mélyebb értésre vágynak a csapatok gyakran előforduló viselkedéseivel kapcsolatban. Ha érteni szeretnéd, milyen helyzetekben tud még erősíteni vagy gyorsítani a transzformatív team coaching. Ha egy gyakorló vezetőkből álló közösségben szeretnéd megosztani, megismerni és megtapasztalni, hogyan tudják a csapatok megújítani önmagukat, és rátalálni kreatív energiaforrásaikra.

Regisztrálj még ma itt (http://www.transzformativ-teamcoaching.hu/lab/)

Past events (3)

,,Klikkek csapdája,, - Láthatatlan falak a csapaton belül

MEMO Mesterek és Módszertanok háza

Tabutémák a csoportban - "Erről nálunk nem beszélünk"

MEMO Mesterek és Módszertanok háza

Photos (16)