Retreat med Meditasjon & Yoga

Meditation & Yoga - Trondheim
Meditation & Yoga - Trondheim
Public group
Location image of event venue

Details

Gi slipp, trekk pusten dypt, fyll lungene med frisk fjelluft, og nyt stillheten. På våre helgeretreat kan du oppleve en dyp hvile mens du gir slipp på lag etter lag med unødvendige spenninger i kropp og sinn.

'Jeg kjenner at sjelen/selvet smiler og at jeg er mer hel.
Jeg føler at jeg kan var meg selv her. At jeg er respektert.
Jeg tror ikke jeg har opplevd det på den måta før.'

Billetter & mer info: www.tmy.no/retreat
_______

Ute blant de bølgende åsene øst for Løkken Verk, 1.5t fra Trondheim sentrum, finner du Storbuan Økosamfunn - en fredelig oase fri fra omverdens hektiske hverdag.

På retreaten vil du lære mange ferdigheter som enkelt kan gjennomføres i ditt daglige liv for å hjelpe deg med å gjenoppdage din naturlige, dype indre ro. Du vil få erfaring med en rekke puste-, og meditasjonsteknikker, samt oppleve enkle yogatimer som er perfekte for alle nivåer. Alle disse metodene vil gi deg masse energi samtidig som du beholder en avslappet stemning i kropp og sinn, fri for stress og angst.

Du vil også få sjansen til å slappe av og finne inspirasjon med våre Kirtan musikk-økter. Kirtan er en interaktiv meditasjonsform hvor levende musikk kombineres med tidløse yogalyder (mantra). Vi avslutter hver dag med guidet dyp avspenning.

De vegetariske måltidene som serveres to ganger daglig er av erfaring alltid en positiv overraskelse for våre gjester, spesielt de som ikke er vant til kjøttfrie måltider. Hvis du har lyst til å lære hvordan å lage god og sunn vegetarmat fra bunnen av, kan du også delta med en hjelpende hånd på kjøkkenet.

Kom alene eller som gruppe, møt nye venner og bli en del av opplevelsen. Bli ikke overrasket hvis du går hjem etter retreaten med et smil om munnen og en god følelse i hjertet.

Pris: 1200,- (950,- student)
Sted: Storbuan Økosamfunn
Dato: Torsdag 31. januar til søndag 3. februar, 2019

Kontakt oss for påmelding, [masked]

Velkommen!