addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Trondheim Coding Dojo #4

 • May 19, 2010 · 6:00 PM
 • CapGeminis lokaler

Øvelse gjør mester! For utviklere som ønsker å forbedre sine programmeringsferdigheter. Vi treffes og øver på programmering med ulike temaer, f.eks TDD, Design patterns eller parprogrammering. Vi fortsetter på
Poker Hands kataen vi begynte på forrige gang. Dersom vi blir ferdig fortsetter vi med
Texas HoldEm kataen. Om vi blir like mange som sist (14 stykker) prøver vi å dele oss i tre grupper slik at det blir bedre flyt og mer programmeringstid på alle. Alle er velkommen, og det gjør ingen ting om du ikke har vært med på tidligere Coding Dojo kvelder. For mer informasjon om hva en coding dojo er for noe:
http://codingdojo.org/, eller
se Emily Bache sin presentasjon fra Smidig2009.

Join or login to comment.

 • Bjørn R.

  Fenomenale greier!

  May 19, 2010

 • Jonas F.

  Vi slet litt med å komme i gang i dag, men det løsnet etter hvert. Tror vi godt kan kjøre grupper på 3-4 for ennå bedre flyt og mer involvering av flere. Så det gjør vi neste gang om vi blir 11 eller flere. Bra oppmøte, og morsomt hvor forskjellige løsningene ble.

  May 19, 2010

 • Jonas F.

  Kode fra .NET gruppen: http://github.com/follesoe/KataPokerHandsDotNet

  Kode fra Java gruppen: http://github.com/follesoe/KataPokerHandsJava

  Ingen av gruppene kom helt i mål, så her er det bare å jobbe videre på egenhånd. Om du bruker GIT kan du gjerne forke prosjektet, hvis ikke send meg gjerne en ZIP så laster jeg opp på GitHub.

  May 19, 2010

12 went

Our Sponsors

 • Bouvet ASA

  Sponsor av medlemsskap hos meetup.com

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy