addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Cucumber for Java og .NET

 • May 10, 2010 · 5:30 PM
 • Vitals lokaler (Der NNUG pleier å være)

Cucumber er et populært verktøy for akseptansetesting og BDD. Selv om verktøyet er skrevet i Ruby kan det brukes til å teste kode skrevet i 6-7 andre språk/plattformer, inkludert Java og .NET. -Uten å skrive en linje Ruby.
Aslak Hellesøy, Chief Scientist i BEKK Consulting og skaperen av Cucumber vil gi en introduksjon til Cucumber, Cuke4Duke (Java) og Cuke4Nuke (.NET) Det blir servert pizza & brus før møtet (17:30). Selve møtet starter ca 18.00. Kveldens møte er sponset av:

Join or login to comment.

 • Marius K.

  + for at forfatter av verktøyet som presenterte
  - for at det ikke ble prioritert tid brukt på det tittelen tilsier "Cucumber for Java og .NET", men mye på generell bruk (som var dekket av tidligere XP-møte)

  May 11, 2010

 • Anders K.

  En bra introduksjon til BDD og Cucumber. Nå vet jeg litt mer hva og hvorfor :)

  May 10, 2010

 • A former member
  A former member

  Great pizza, great talk. :)

  May 10, 2010

30 went

Our Sponsors

 • Bouvet ASA

  Sponsor av medlemsskap hos meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy