addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Hva er galt med Smidige metoder

 • Jan 3, 2008 · 6:00 PM
 • CapGeminis lokaler

Dette kommer nok litt brått på for de fleste, men vi fikk en kjempe sjanse vi ikke kan gå glipp av. Tom Gilb er i byen og han vil gjerne få holde et lite foredrag for oss. Han vil fortelle oss litt om hva som er galt med Smidige metoder. Tom Gilb har sammen med sin sønn utviklet Evo prosessen. Han har også gitt ut flere bøker. For mer info om Tom Gilb se hans hjemme side:
http://www.gilb.com/c...

Join or login to comment.

 • Arnt Emmanuel B.

  Kjempe gøy at så mange kunne stille på så kort varsel.
  En ekstra takk til Tor Hovland som fikk Tom Gilb til å komme.

  January 6, 2008

 • A former member
  A former member

  Interessant møte og person. Bar litt preg av å være et ad-hoc møte, men det skulle bare mangle når møtet ble bestemt på så kort varsel. Jeg setter veldig pris på at det er mulig å få til slikt som dette når det er prominente personer på besøk i byen. Med det materiellet som vi får tilgang til etter møtet tror jeg at jeg vil få stort utbytte av møtet.

  January 4, 2008

15 went

Our Sponsors

 • Bouvet ASA

  Sponsor av medlemsskap hos meetup.com

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy